-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 2 hafta öncesine kadar her açtığım konu anında ilk sayfada oluyordu, CFG indir kelimesinde ilk sayfadaydım. Fakat birden ne olduysa oldu index hızı düşmeye başladı, cfg indir kelimesinde googleda çıkmamaya başladım (diğer arama motorlarında hala birinci sırada) diğer konularım gerilemeye başladı. Şimdi yavaş yavaş yine toparlamaya başladım. 1 dakika içinde ilk sayfaya alıyor fakat hala Cfg İndir kelimesinde googleda çıkmıyorum. Nedeni ne olabilir? Yanlış yaptığım şeyler mi var?
Lütfen seocu arkadaşlar gelip paketlerini bana tanıtmasınlar :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google bu sağı solu belli olmaz o yuzden googleye fazla dert etme... bir gün çıkarsın bir gün yüksleirsin ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 aylık site normal. 2 aylık bir sitenin ilk sayfa veya ilk sırada çıkması aldatıcıdır. Genelde 3. aydan sonra asıl sıralamalasını görüyoruz artık sitelerin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google da çok dalgalanmalar oluyor bu aralar. İnternet explorerdan google girip aratiyorum cikmiyor chromeden giriyorum 1. Siradayim. Tor browserdan giriyom 2. Siradayim. Arada kafayı yiyor. Siteni güncellersen düzelir. Tek bi kelimenin üzerinde durmuyor