lostyazilim
tr.link

Google Düşüş

10 Mesajlar 1.622 Okunma
acebozum
tr.link

World World WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 8 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Yaklaşık 2 hafta öncesine kadar her açtığım konu anında ilk sayfada oluyordu, CFG indir kelimesinde ilk sayfadaydım. Fakat birden ne olduysa oldu index hızı düşmeye başladı, cfg indir kelimesinde googleda çıkmamaya başladım (diğer arama motorlarında hala birinci sırada) diğer konularım gerilemeye başladı. Şimdi yavaş yavaş yine toparlamaya başladım. 1 dakika içinde ilk sayfaya alıyor fakat hala Cfg İndir kelimesinde googleda çıkmıyorum. Nedeni ne olabilir? Yanlış yaptığım şeyler mi var?

Lütfen seocu arkadaşlar gelip paketlerini bana tanıtmasınlar :(

wmaraci
reklam

NettesinHost NettesinHost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
google bu sağı solu belli olmaz o yuzden googleye fazla dert etme... bir gün çıkarsın bir gün yüksleirsin ...
World

kişi bu mesajı beğendi.

World World WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 169
  • Beğeniler 8 / 26
  • Ticaret 0, (%0)

NettesinHost adlı üyeden alıntı

google bu sağı solu belli olmaz o yuzden googleye fazla dert etme... bir gün çıkarsın bir gün yüksleirsin ...

Rakip web sitelerinin bana aşırı backlink yüklemesi yapmalarından korkuyorum. Hala sorunu çözemedim

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
2 aylık site normal. 2 aylık bir sitenin ilk sayfa veya ilk sırada çıkması aldatıcıdır. Genelde 3. aydan sonra asıl sıralamalasını görüyoruz artık sitelerin.

wmaraci
wmaraci

S4wcod3r S4wcod3r Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek php coder
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 3, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

2 aylık site normal. 2 aylık bir sitenin ilk sayfa veya ilk sırada çıkması aldatıcıdır. Genelde 3. aydan sonra asıl sıralamalasını görüyoruz artık sitelerin.

daha 4 günlük siteme backlinki bi abandım 6.sayfadayım şu anda 1 hafta içinde ilk sıra garanti :) yani yaşla alakası yok

grafen grafen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 962
  • Beğeniler 23 / 181
  • Ticaret 17, (%100)

S4wcod3r adlı üyeden alıntı

daha 4 günlük siteme backlinki bi abandım 6.sayfadayım şu anda 1 hafta içinde ilk sıra garanti :) yani yaşla alakası yok

1 ay sonra buraya gelirsin google da sıralamam düştü neden diye derman arayıp durursun

• Üyelik 26.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek php coder
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 3, (%100)

grafen adlı üyeden alıntı

1 ay sonra buraya gelirsin google da sıralamam düştü neden diye derman arayıp durursun

düşüş çok yaşadm ama buraya konu açma gereği duymadım google bu işi belli olmaz ;)

• Üyelik 26.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek php coder
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 3, (%100)

NameLes adlı üyeden alıntı

Öncelikle sitenin yaşla alakası olmadığına kesinlikle katılıyorum.backlinki abandığında çok fazla sıralamada yükseldi demenede katılıyorum çünkü doğru.1 hafta içinde ilk sıra değilde ilk sayfayada gelebilirsin onada inanırım

LAKİN.

GOOGLE ALGORTİMA GÜNCELLEMESİ Panda penguen güncellemesi sen için..

Sonuç :

İlk güncellemede yerle bir olacaksın.Sitem ilk sayfadayken ilk 500 de yok diye konu açıp yardım isteyenlerden olacaksın....

Önerim :

UZUN VADEDE BİR RÜYAN VARSA UYAN.BİR GECE TATLI TATLI RÜYA GÖRÜRKEN KABUSLA UYANABİLİSRSİN DEMİYORUM.BİLGİME VE TECRÜBEME GÜVENEREK UYANACAĞINI ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM.

peki tecrübeli befendiciğim yeni aldığım bir siteyi nasıl ilk sıra getirip sırasını korumalıyım bu konuda beni bilgilendirirseniz çok merhudar olacağım.

• Üyelik 26.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek php coder
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 3, (%100)

NameLes adlı üyeden alıntı

Beyefendiciyim dediğinden dolayı bilgi vermeyeceğim.eğerki önerimi dikkate alırsan senin için iyi olur diyorum.sağlıkla kal

gerçekten hocam anlaşılan benden daha bilgilisiniz bana birkaç tio verirseniz kötü olmaz

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)
Google da çok dalgalanmalar oluyor bu aralar. İnternet explorerdan google girip aratiyorum cikmiyor chromeden giriyorum 1. Siradayim. Tor browserdan giriyom 2. Siradayim. Arada kafayı yiyor. Siteni güncellersen düzelir. Tek bi kelimenin üzerinde durmuyor

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al