Şaka mı? Sanırım siteye hiç reklam koymamışsınız ya da ziyaretçilere kesinlikle reklamlara tıklamayın demişsiniz. :) Benim son 30 günlük istatistik aşağıdaki şekilde, geçen aylara göre bu ay Türkçe sitelerimde baya TBM düşüşü yaşamama rağmen;
Sitenize bakayım yerleşimi gözden geçireyim 5-10 kat artırabiliriz
Şaka mı? Sanırım siteye hiç reklam koymamışsınız ya da ziyaretçilere kesinlikle reklamlara tıklamayın demişsiniz. :) Benim son 30 günlük istatistik aşağıdaki şekilde, geçen aylara göre bu ay Türkçe sitelerimde baya TBM düşüşü yaşamama rağmen;
Sitenize bakayım yerleşimi gözden geçireyim 5-10 kat artırabiliriz
Attığım adsense istatistikleri gerçektir. Sitemde özel reklam var. Kaldırsam günlük 10 kazanabilirim en fazla
Attığım adsense istatistikleri gerçektir. Sitemde özel reklam var. Kaldırsam günlük 10 kazanabilirim en fazla
İyi bir yerleşimle %3 Sayfa TO yakalanabilir ve geliriniz fırlayabilir. Hitiniz boşa akıyor 4 milyon gösterime 10-15 bin lira kazanmak varken sizi durduran nedir çözemedim :)
İyi bir yerleşimle %3 Sayfa TO yakalanabilir ve geliriniz fırlayabilir. Hitiniz boşa akıyor 4 milyon gösterime 15-20 bin lira kazanmak varken sizi durduran nedir çözemedim :)
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum adsenseyi tek anladığım şey ziyaretçilerin adsense reklamlarına pek fazla tıklamadığı
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum adsenseyi tek anladığım şey ziyaretçilerin adsense reklamlarına pek fazla tıklamadığı
Şimdi tekrar baktım da istatistiği reklam birimleri bölümünden almışsınız. Oradaki gösterim sayısı sizi yanıltabilir zira o istatistik gösterim değil reklam isteği olarak adlandırılıyor.. Çünkü her sayfada 3 reklam birimi var desek 1 hit 3 gösterim olarak sayılır. Bu da yanlış bir istatistiğe sebep olur. Günlük gösterim ve kazanç raporlarını vermeniz daha mantıklı olurdu