Economist adlı üyeden alıntı

" Sohbet, mIRC kategorisin de ilerleyememeniz gayet normal şuan ki duruma göre konuşuyorum. Sohbet kelimesi Google da eskiden oldugu kadar ragbet görmüyor. Canlı sohbet, Sesli sohbet, Götüntülü sohbet ve son olarak Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar sohbet, mIRC`i bitiren etmenler. Sohbet kelimesin de direk çıkmak istiyorsanız yanlış yapıyorsunuz öncelikle rekabeti olmayan kelimelerle çalışın.

Bknz:

- Kızlarla sohbet
- Chat kanalları
- Mirc yükle
- Sohbet et

Aranma hacimleri orta derecede ama fazla ragbeti olmayan kelimeler. Bu kelimeler de başlangıç olarak yükselmek için çaba gösterirseniz geriside elbet gelir.

Siz " Sohbetideal.com " domainini " İdealsohbet.com " özenerek kurduysanız yanlış yaptınız. İdealsohbet.com tarihi köklü bir Domaindir, 2003 yılından itibaren Seo işlemleri yapılıyor, hergün Web departmanın da güncel elemanları var. Yani bu site buralara kadar hiçbirşey yaparak gelmedi. " İdeal " dogru anlamına gelir. Dogru sohbet, ama Domain bakımından sizin ki terste anlamsızc" Sohbet dogru " çok anlamsız. Tabi her domain iş yapar, burası ayrı bir konu.

Umarım anlatabilmişimdir.

Merhabalar .. Gercektende yazmıs oldugunuz mesajınız bosa gıtmedı emın olabilirsiniz .. Ayrıntı ve detayları kacırmamak adına 3 kez okudum sızı temin edebilirim .. Ayrıca .. Bu domain benım kendım ozenerek veya baska sıtelerı baz alarak kurmus oldugum bı site degim baskasının kurmus oldugu ve sonrasında bi sekilde host ve domaın ucreti beım tarafımdan odenıp uzerime tabir-i caizse ihale kalmıs bir site .. Bende ugrasıyorum yavas yavas .. Vaktim oldukca .. Elimde ChatSohbet.NL gibi bi domainde var .. Bunlar ugrasmak yerıne bılmıyorum bi sekılde cazip geldı bana .. Simdi Sunuda ozellıkle belırtmek ısterım kı .. İrc VE mIRC ile alakalı bı kisi veya ilgilenen kısı tarafındanda azcık dokundurmalı desem yerıdır herhalde mesaj yazılmasıda hosuma gıtmedı degil tekrar ve tekrar tesekkur etmek ısterım kı .. Zaman ayırdıgınız ıcın .. Dediginiz gibi .. Kelime bazlı baska seyler dusunmem gerekecek .. : )