lostyazilim
tr.link

Google da ilk 500 e neden giremiyorum?

21 Mesajlar 5.526 Okunma
lstbozum
tr.link

TuncaySahin TuncaySahin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 897
  • Beğeniler 172 / 134
  • Ticaret 0, (%0)

WaLek adlı üyeden alıntı

@TuncaySahin ... 3 Senedir ugrasıp bi arpa boyu lerlememe adamın canını sıkan zaten : ) Hacklink calısan nası oluo hala daha bu denlı 1 2 aylık sıteyı koparıp goturebiliyor .. Biz yok soundbox bılmem ne derken bu hallerdeyız... Google algoritmasnıda cozemedık ya neyse .. Artık PR diye bı odulumuzde kalmadı sayılır ..

İmzanızda ki siteden bahsediyorsanız eğer, ''sohbetin ideal adresi'' sloganı ile çıkıp wordpress tema paylaşırsanız bir arpa boyu kadar yol alamamanız doğal.
Google anlamak bence kolaydır, Google doğal olanı sever yada doğal gibi görüneni sever. Eğer siz Google'ya yapay davranırsanız Google da size aynı ölçüde davranır.

Örnek vermek gerekirse; Hit almak için yerinizde 50 takla atmak yerine, 5 takla atın.

Sana göre aptalca,bana göre şaheser.
wmaraci
reklam

WaLek WaLek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mutfak Şefi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 671
  • Beğeniler 601 / 214
  • Ticaret 3, (%100)
Ilk once yorumunuz ıcıntesekkur ederim kı sunuda soylemek ısterım sıze wordpress sitelerde muadil ilk sayfalarda bır cok sıte gosterebılırım sıze .. Sonrasinda Slogan ve Yukselmek ne alaka anlayamadım bırazdaha aydınlatıcı olabılırmısınız musait iseniz ..

ahmetce33 ahmetce33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek turizm
  • Konum -
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 267 / 266
  • Ticaret 151, (%100)

WaLek adlı üyeden alıntı

@Economist Merhabalar ...

3 Yıl 3 Aylık bi Sitem Var .. Kelime bazlı yukselemememın sebebı kelime bazlı yukselmek ıstedıgım kelımelerin rant payı yuksek olması yuzunden mı ilk 500 'e giremiyorum : )) Devrik bı cumle oldu ama umarım anlatabıldım :D

rekabeti yüksek kelimelerde seo= para konuşur desek yanlış olmaz
WaLek

kişi bu mesajı beğendi.

Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)

WaLek adlı üyeden alıntı

@TuncaySahin ... 3 Senedir ugrasıp bi arpa boyu lerlememe adamın canını sıkan zaten : ) Hacklink calısan nası oluo hala daha bu denlı 1 2 aylık sıteyı koparıp goturebiliyor .. Biz yok soundbox bılmem ne derken bu hallerdeyız... Google algoritmasnıda cozemedık ya neyse .. Artık PR diye bı odulumuzde kalmadı sayılır ..

" Sohbet, mIRC kategorisin de ilerleyememeniz gayet normal şuan ki duruma göre konuşuyorum. Sohbet kelimesi Google da eskiden oldugu kadar ragbet görmüyor. Canlı sohbet, Sesli sohbet, Götüntülü sohbet ve son olarak Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar sohbet, mIRC`i bitiren etmenler. Sohbet kelimesin de direk çıkmak istiyorsanız yanlış yapıyorsunuz öncelikle rekabeti olmayan kelimelerle çalışın.

Bknz:

- Kızlarla sohbet
- Chat kanalları
- Mirc yükle
- Sohbet et

Aranma hacimleri orta derecede ama fazla ragbeti olmayan kelimeler. Bu kelimeler de başlangıç olarak yükselmek için çaba gösterirseniz geriside elbet gelir.

Siz " Sohbetideal.com " domainini " İdealsohbet.com " özenerek kurduysanız yanlış yaptınız. İdealsohbet.com tarihi köklü bir Domaindir, 2003 yılından itibaren Seo işlemleri yapılıyor, hergün Web departmanın da güncel elemanları var. Yani bu site buralara kadar hiçbirşey yaparak gelmedi. " İdeal " dogru anlamına gelir. Dogru sohbet, ama Domain bakımından sizin ki terste anlamsızc" Sohbet dogru " çok anlamsız. Tabi her domain iş yapar, burası ayrı bir konu.

Umarım anlatabilmişimdir.
WaLek

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

murat serindag murat serindag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek aluminyum kepenk panjur
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 155
  • Beğeniler 2 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

nettehdizle adlı üyeden alıntı

Peki ilk 10 da olan bir site neden aniden birkaç gün içerisinde ilk 200 lere düşer. Bahsettiğiniz konulardan farklı birşey olabilir mi.

Sitem 1 yıllık son zamanda aniden arka arkaya link vermiş olabilirim. Olabilirim diyorum çünkü yeni birşey öğreniyorum ve deniyorum. Günde bir kaç siteden yaklaşık 10 link versek. Bu düşüş öngörülebilirmi.

Filmlerin açıklamalarını kendim yazmam mümkün değil. Merkez denilecek yerlerden kopyalayarak yapıyorum. Sonuçta amacım yazı değil video paylaşma. Google bunu anlayıp bu düşüş olmuş olabilir mi.

Film sitelerinde özgün olan tek şey video ve videonun linkleri yazı olarak düşünürsek. Kendimizden birşey katmak söz konusu olmadığını için peki google beni neye göre sıraya koyuyor. Backlink ve sosyal paylaşımlara göremi.

Bildiğim tek şey ana sayfanın meta tag larıyla sadce bir kaç kez oynaman seni gerilere iter

farukkarahan farukkarahan StarDust Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek technical expert
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 782
  • Beğeniler 107 / 218
  • Ticaret 5, (%100)
Meta Tag ları silip komple değiştirmiştim. Şimdi anlaşıldı. Teşekkürler.

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
5. madde'nin reklam vermek dışında ki kısmı hatalı olmuş.

erenhan erenhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Finansal Raporlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 9 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

nettehdizle adlı üyeden alıntı

Peki ilk 10 da olan bir site neden aniden birkaç gün içerisinde ilk 200 lere düşer. Bahsettiğiniz konulardan farklı birşey olabilir mi.

Sitem 1 yıllık son zamanda aniden arka arkaya link vermiş olabilirim. Olabilirim diyorum çünkü yeni birşey öğreniyorum ve deniyorum. Günde bir kaç siteden yaklaşık 10 link versek. Bu düşüş öngörülebilirmi.

Filmlerin açıklamalarını kendim yazmam mümkün değil. Merkez denilecek yerlerden kopyalayarak yapıyorum. Sonuçta amacım yazı değil video paylaşma. Google bunu anlayıp bu düşüş olmuş olabilir mi.

Film sitelerinde özgün olan tek şey video ve videonun linkleri yazı olarak düşünürsek. Kendimizden birşey katmak söz konusu olmadığını için peki google beni neye göre sıraya koyuyor. Backlink ve sosyal paylaşımlara göremi.

hocam şimdi gördüm açıklamaları kopyala yapıştır yapmak intihar.film sitelerinde özgün olan tek şey video değil açıklamadır.Film dediğin iframe zaten,o iframeden milyon tane var.

farukkarahan farukkarahan StarDust Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek technical expert
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 782
  • Beğeniler 107 / 218
  • Ticaret 5, (%100)
:) hangi film izleme sitesinde özgün açıklama var. hepsi sinemalar. com dan kopyalıyor. Her filme nasıl açıklama yazacaksın zaten.

WaLek WaLek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mutfak Şefi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 671
  • Beğeniler 601 / 214
  • Ticaret 3, (%100)

Economist adlı üyeden alıntı

" Sohbet, mIRC kategorisin de ilerleyememeniz gayet normal şuan ki duruma göre konuşuyorum. Sohbet kelimesi Google da eskiden oldugu kadar ragbet görmüyor. Canlı sohbet, Sesli sohbet, Götüntülü sohbet ve son olarak Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlar sohbet, mIRC`i bitiren etmenler. Sohbet kelimesin de direk çıkmak istiyorsanız yanlış yapıyorsunuz öncelikle rekabeti olmayan kelimelerle çalışın.

Bknz:

- Kızlarla sohbet
- Chat kanalları
- Mirc yükle
- Sohbet et

Aranma hacimleri orta derecede ama fazla ragbeti olmayan kelimeler. Bu kelimeler de başlangıç olarak yükselmek için çaba gösterirseniz geriside elbet gelir.

Siz " Sohbetideal.com " domainini " İdealsohbet.com " özenerek kurduysanız yanlış yaptınız. İdealsohbet.com tarihi köklü bir Domaindir, 2003 yılından itibaren Seo işlemleri yapılıyor, hergün Web departmanın da güncel elemanları var. Yani bu site buralara kadar hiçbirşey yaparak gelmedi. " İdeal " dogru anlamına gelir. Dogru sohbet, ama Domain bakımından sizin ki terste anlamsızc" Sohbet dogru " çok anlamsız. Tabi her domain iş yapar, burası ayrı bir konu.

Umarım anlatabilmişimdir.

Merhabalar .. Gercektende yazmıs oldugunuz mesajınız bosa gıtmedı emın olabilirsiniz .. Ayrıntı ve detayları kacırmamak adına 3 kez okudum sızı temin edebilirim .. Ayrıca .. Bu domain benım kendım ozenerek veya baska sıtelerı baz alarak kurmus oldugum bı site degim baskasının kurmus oldugu ve sonrasında bi sekilde host ve domaın ucreti beım tarafımdan odenıp uzerime tabir-i caizse ihale kalmıs bir site .. Bende ugrasıyorum yavas yavas .. Vaktim oldukca .. Elimde ChatSohbet.NL gibi bi domainde var .. Bunlar ugrasmak yerıne bılmıyorum bi sekılde cazip geldı bana .. Simdi Sunuda ozellıkle belırtmek ısterım kı .. İrc VE mIRC ile alakalı bı kisi veya ilgilenen kısı tarafındanda azcık dokundurmalı desem yerıdır herhalde mesaj yazılmasıda hosuma gıtmedı degil tekrar ve tekrar tesekkur etmek ısterım kı .. Zaman ayırdıgınız ıcın .. Dediginiz gibi .. Kelime bazlı baska seyler dusunmem gerekecek .. : )
Economist

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al