-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Serbest olsa bile şu an en çok aranan kelimelerde yılların deneyimleri var. Adamın bir tane sitesi engellense farklı bir uzantıyla hemen yenisini 1 haftada ilk sıraya çıkarıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hersaniye adlı üyeden alıntı
Serbest olsa bile şu an en çok aranan kelimelerde yılların deneyimleri var. Adamın bir tane sitesi engellense farklı bir uzantıyla hemen yenisini 1 haftada ilk sıraya çıkarıyor
Yanlış :D google sana ne kadar kişi gönderir ise o kadar :D google amcaya bağlı hitin.
en kral sitenin ilk sırada olduğu kelimeden bile hit gelebiliyor. Buda yine senin içeriğinin zenginliği ve bol sayfa indexletmen ile alakalı.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Engineering student
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorumlarınız için teşekkür ederim ben zaten o işten baya bir önce vazgeçmiştim başıma bela almak istemiyorum herkese iyi geceler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
okanhh adlı üyeden alıntı
Yorumlarınız için teşekkür ederim ben zaten o işten baya bir önce vazgeçmiştim başıma bela almak istemiyorum herkese iyi geceler.
Vazgeçtinde konu başlatılma tarihi bugün :D
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Türk video yoksa pek sorun olmuyor. Çünkü yasal olarak +18 film çekip yayınlamak yasak. Neyse, ben ayrıntısını biliyorum. Yaptım bu işi. Özel mesaj at bilgilendireyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi para yapar ama salla hocam bu işi prof. lara bırak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Videoları kendi sitende barındırmadığın ve hostu yurt dısı lokasyon alırsan bir şey olmaz. Domainide yurt dısı bi firmadan al tamamdır. Bi türkce bi inglizce koy. Ama tib her türlü yersin. Konudaki arkadaşların dediği gibi bizim yasaların hep ucu açıktır. Müstescenlik yazar , acaba onu yazan yetkilinin kendisi bu cümlenin açıklamasını biliyor mu baya tartışılır.
Ama uğraşma baya yorucu bi iş cünkü imkanların baya kısıtlı