-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Merhaba,
kopek.info isimli bir alan adım var ve ilk internet adreslerimden 2002 register lı pr değeri şimdilik 1 içine pek birşey koyamadım.
bu alan adı köpek sahiplerinin üye olup birçok işlem yapabilecekleri bir sistem düşünüyorum. Özellikler şu şekilde olacak.
Köpek sahipleri için bir forum.
Köpeklerinin resimlerini ekleyebilecekleri bir galeri
Bu galeride diğer üyeler eklenen resimlere puan verip yorum yapabilecekler
Türkiye'deki pet shopların ve veteriner kliniklerinin kayıt edeceğim ve ekstra olarak köpek maması ve aksesuarları satmayı düşünüyorum.
Ürün satışı haricinden google reklamlarındanda gelir elde etmek istiyorum. Düzeyi sizce ne olur ?
Ve genel anlamda bu projenin Tutma olasılığı ve proje hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Ceohook
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ücretsiz olarak köpek sahibi olmak isteyenler için bir bölüm yapılmalı yavru köpeklerine sahip arayan kişiler için iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Köpek satanlar,alanlar için ilan verebileceği bir yer olursa tutabilir sen de köpek maması,köpek tasması vs.reklamlar alırsın.Babam köpek eğitmeni oradan biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ya geçen gün haberlerde birşey gördüm adamlar imternet sitesinden yeni doğan bebekleri satıyor alıyor ihtiyaç sahiblerine veriyordu. Haberin sonunda bunun yasal olmadığını söyledi yani sizde dikkat edin derim, nede olsa köpeklerde canlı ve doğanın bir parçası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
internetten zaten hiç düşünmedimde normalde dükkanda bile köpek satma işi beni aşar
1 kişi bu mesajı beğendi.