Arkadaşlar birşey daha sorucam kredi kartımdan paypal hesabıma neden para aktarımı yapamıyorum :( ya da nasıl yapabilirim ilk üye olurken çekti ama ben şimdi kredi kartımdan belirli bir ücreti yatırmak istiyorum paypal hesabıma.
Paypal bakiyesi para kabul ettiğin zaman artar, alışveriş yaptığın zaman bakiyeden çıkılır. Bakiyende para yoksa alışveriş zamanı paypalına bağlı kredi kartı veya banka hesabından parayı otmatik çeker ödemeni yapar. Yani karttan paypal bakiyene para yatırmıyorsun. Bakiyen 0 tl ilse öylede kalcak.
Para kabülü için mail adresini vermen yeterli. Kaç tl gönderirlerse bakiyende o kadar para olur. İstersen kredi kartına veya banka hesabına bakiyeni aktarabilirsin. Bakiyeden kredi kartına aktarım zamanı ücret kesilebilir. Detaylı herşeyi yazıyor zaten.
Ek Olarak:
peki paypal a banka hesabıyla da katılabiliyor muyuz ben bunu merak etmekteyim. çünkü kredi kartı olunca beni borca sokabilir ama banka hesabını paypala bağlarsam banka hesabım kmh lı olmayacağından bana pek de zararı dkunmaz gibi gelioyr. krdi kartı olsa biri paypal şifresini ele geçirse harcar da harcar
Banka hesabıda ekleyebilirsiniz.