Economist adlı üyeden alıntı

Dur ben konuyu tedarik edeyim.

@Furkancım ,

" Haber sitesini önermiyorum. 7 000 nüfuslu bir yerde yaşıyorsun ve o ile göre haber sitesi açacaksın? Zaten o ilçenin yarısı Teknolojiden gıdım kadar anlamıyordur. Anlayan da haber takip etmiyor sonuç olarak Televizyon denilen bir icat var. Ben bile yyıllardır internetten bir tane bile haber okumadım, inan. Okumuşumdur elbet ama ilgimi çekerse mesala " Google teşekkür yazısı göndermiş Türkiyeden 15 yaşında ki bir gence. " Ve Google çalışmak için kendisini ofisine davet etmiş. Bizim teknoloji özürlüsü Medya Google Adsenseden gelen zarfı bile ne hale getirdiler ? Küçücük çocuk, onca Medyayı öyle bir kandırdı ki.. :) "

Şöyle diyelim,

Bak Tatlitarif.org boşta düştü kimse görmedi hemen regle. Bu domaini alıp 50 TL`den aşagı gitmezdi sor serkan abine. :)

Al bu domaini tatlı tarifi, tatlı tarifleri üzerine yazılar yayınla hergün özgün içerik gir 6 Ay içinde en az 80 TL gelirin olmazsa gel yüzüme tükür. :)

Yani para kazandıracak işlere gir..

2 Gün evvel Yemekhocasi.Net 'i aldım. forumda @Sueda arkadaşım ile beraber ortak olarak birşeyler yapmaya karar verdik. Şuan 2 gün olmasına göre 20 Tekili var. Ki daha hiç bir çalışma yapmadık. Sadece 4 makele yayımladı Sueda arkadaşım..

Senin de önerdiğin gibi bu tür işlere girse gelir sağlar. Umarım ağabey sözü dinler. :)