uzun uzun yazdığını için çok teşekkür ederim öncelikle site yaklaşık 2013 yılında kapatılmış ve 2013ün sonlarında düşmüş. yeni düşen bir domain değil yani :) acaba google bu 1 yıllık süreç içinde pr güncellemesi yapmadı mı? örnek vereyim
benim bir sitem var 1 ay makale ekledim 5 ay ilgilenmeyip 6ayda kapattım diyelim google sitemi ziyaret ettiği zaman boş bir sayfa görecek ve bakacak ki bu sitenin pr değeri 3 hiçbir fake kod kullanılmamış vs? ayırt edemez mi? fake kullandıysa 0a düşüremez mi?
benim bir sitem var 1 ay makale ekledim 5 ay ilgilenmeyip 6ayda kapattım diyelim google sitemi ziyaret ettiği zaman boş bir sayfa görecek ve bakacak ki bu sitenin pr değeri 3 hiçbir fake kod kullanılmamış vs? ayırt edemez mi? fake kullandıysa 0a düşüremez mi?
Tabiki PR güncellemesi yapılmıştır.
Dediğiniz gibi fake kullanıldıysa 0'a düşürür.
Fakat güncellemeden sonra hala pr3 değerine sahipse aldığınız alan adı bu durumda alan adının ana sayfasına ciddi anlamda link gitmiş demektir. Bu yüzdende pr3 değeri düşmemiş demektir.
Buda aldığınız alan adının kaliteli olduğu gösterir ki ana sayfanın aldığı linklerin yazı girmeye başladığınızda ne kadar faydası olduğunu göreceksiniz zaten.
Demekki sitenizin pr değeri fake değil hocam. Bu işin içinde başka bir şey var. Bende akıl erdiremedim şu an :)
Ama fake olmadığından eminim şu anda.
ZATEN BU FAKE PR DEĞERLERİ İLE İLGİLİ PEK BİR BİLGİM YOK SADECE BAŞKA BİLGİLERİMİ KULLANARAK YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM, ELİMDEN GELDİĞİNCE : )