-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
merhabalar,
isimtescil.com dan domain ve host aldım yaklaşık 2 saate yakın bir saat oldu ama halen ödeme bildirimi onaylanmadı ticketlere cevap verilmedi.
çalışma saatleri nedir? bilginiz varmı
CEVAP ALINMIŞTIR
Sayın **** ******, Destek talebi yada telefon aracılığı ile yapılan ödeme bildirimleri dikkate alınamamaktadır. Ödeme bildirimleri sipariş bazlı yapıldığından dolayı web sitemiz üzerinde "Ödeme Bildirim Formunu" doldurarak işlem sağlamanız gerekmektedir. Ödemenizi tamamladıktan sonra ödeme bildirim formunu doldurmanız durumunda mesai saati dahilinde 09:00-18:00 saatleri arasında muhasebe departmanımız tarafından ödemeniz onaylandıktan sonra ürün/hizmetleriniz aktif hale gelecektir.Saygılarımızla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ödeme bildirimleri sipariş bazlı yapıldığından dolayı web sitemiz üzerinde "Ödeme Bildirim Formunu" doldurarak işlem sağlamanız gerekmektedir. Ödemenizi tamamladıktan sonra ödeme bildirim formunu doldurmanız durumunda mesai saati dahilinde 09:00-18:00 saatleri arasında muhasebe departmanımız tarafından ödemeniz onaylandıktan sonra ürün/hizmetleriniz aktif hale gelecektir.Saygılarımızla.
bu arada geçmiş olsun isimtescilden hosting almak ne bileyim ya hayatının hatasını yaptın hocam :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Eğer havale ile aldıysanız muhasebe departmanı bu saatte onaylamaz, kredi kartıyla alırsanız ancak onaylanır, İsimtescil kullanıyorum bir sürü sitem için hayatımda bu kadar memnun olduğum başka bir hosting firması hiç görmedim, hayırlı olsun bence çok iyi yapmışsınız ben domaini godaddy den barındırmayı isimtescilden alırım teknik desteki arkadaşlar olsun bütün ekip kalitelidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafiler
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende kullanıyorum bi ara 1k hiti gördüm pat site kapandı,
Bilirsiniz dini bütün insanım yaradana sığınıp doğrulayım dedim sonra isim tescile mesaj attım
İsim tescil neden böyle bir hata verdi efendim dedim ( Noluuuuuuuuyoooooggggg aaaaaaaammmmmmmmmmmmuuuuusdasdasdadadasdas :D :D :D )
1 kişi bu mesajı beğendi.