Merhabalar,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum hiçbir şekilde acele etmiyorum, henüz erken olduğunu biliyorum. Sadece aklıma takıldı ve sormak istedim. Yaklaşık 20 günlük bir sitem var. Wordpress tabanlı ve kadın kategorisi üzerine kurulu. Google, yandex, bing, alexa tüm kayıtlarını yaptım ve onaylattım. Şimdilik günlük bir yazı yazıyorum yani açtığım günden beri her gün 1 yazı paylaştım. Ve 20 gündür siteme gelen hit sayısı sıfır. Daha gelen giden yok. Sabırsızlık yapmıyorum, yanlış anlaşılmasın. Bu siteden 3-4 aydan önce bir beklentim yok zaten. Yeni açtığım için birkaç ay geçmeden seo çalışmalarına başlamayı ya da link almayı, tanıtım yazısı almayı da düşünmüyorum. Merak ettiğim bu kadar olması normal midir? Yani tam sıfır olması. Ne bileyim 1 hit bile gelmeyince biraz garip geldi. Yandex indexim yok şuanda. Webmaster araçlarına girdiğimde sitemin indexlenmeye başlandığını ve kısa sürede güncelleneceğini söylüyor. Google indexim 194. Bu konudaki fikirleriniz neler? Herhangi bir çalışmaya başlamamı ya da link almamı falan önerir misiniz? Yoksa normal mi? Beklemeye devam mı?