Hepsini denedim , adhood hikaye , wordego da durum şu size anlatayım gelirinizi yükseltin.

wordego sayfa başı 3 reklam göstermenize izin veriyor ve buna teşfik ediyor. Burada dikkat etmeniz gereken şu , sayfa ya reklamları yerleştirdiniz , kullanıcı sayfanıza geldiğinde bu reklamların 3 ünü birden görmek zorunda , eğer birini veya sadece ikisini görür ise eCPM değeriniz düşüyor , bunu yükseltmek için reklamları kullanıcının gözüne gözüne sokmalısınız :D

Ben bir sitemde 12 k gözterime günde 0,80 1 tl para alıyordum , ama reklamlar anında görüntülenmediği için sıkıntı.

Bir reklam görmek için 3 değişik reklam görüyorsunuz , hangi reklamı göstereceğini şaşırıyor ,en son reklamı görene kadar kullanıcı sayfayı ya değiştiriyor ya alta kaydırıyor.

Ayrıca tıklamalara size para vermiyor size sadece gösteirm bazlı para veriyor , kazancın % 98 i kendine % 2 si bize .

Bu şekilde sitede geç doluyor. Ben beğenmedim sistemi.

Adhod dün gösterimleri saymadı bile :D komedi bir şirket , 3 aydır site onay bekliyor , dün yine reklamlar gözükmüyordu ilgi alaka sıfır , nasıl bu firmaya reklam veriyorlar bilmiyorum.

wordego un tek artısı reklam verenlere iyi :D

Adcash ise gösterimlere para vermiyor , o sitede kazanmak için verilen reklamlara tıklayan kullanıcının siteye kayıt olması şart CPA sistemi