-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adcash ve cpmfun gösterim başına ne kadar veriyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
word ego yu ben tam olarak anlamış değilim zaten gösterim sayısında 4000 yazıyor ama 10 krş veriyor 400 yazıyor 30 krş veriyor anlamadım gitti
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Sanırım wordego ve adhood iyilerden.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
evt biliyorum 1 hafta gece gündüz uğraştım hatta arkadaşlarıma günde 4-5 kere tıklamalarını sağladım o şekilde zar zor 1 tl kazandık sonra bi taraflarımı parçaladık yok vermedi gene :D ama günlük gösterim 5000 i buldu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordego google reklamlarını alıyor. Benim sitemde adsense var şimdi 6 tane reklam olmuş olacak sanırım. O zaman banlar mı adsense beni?
aligoren.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
hidroelektrik santral makinaları montaj bakım ve arıza
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam ben gelirortaklarını kullandım bayagı para kazanmıştım bir zamanlar ama şuan pek
iyi reklamları yok satış bası ödeme yapan reklamları var bakın yinede
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pek anlamıyorum bu reklam işlerinden yine de en basiti hala adsense :/
aligoren.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hepsini denedim , adhood hikaye , wordego da durum şu size anlatayım gelirinizi yükseltin.
wordego sayfa başı 3 reklam göstermenize izin veriyor ve buna teşfik ediyor. Burada dikkat etmeniz gereken şu , sayfa ya reklamları yerleştirdiniz , kullanıcı sayfanıza geldiğinde bu reklamların 3 ünü birden görmek zorunda , eğer birini veya sadece ikisini görür ise eCPM değeriniz düşüyor , bunu yükseltmek için reklamları kullanıcının gözüne gözüne sokmalısınız :D
Ben bir sitemde 12 k gözterime günde 0,80 1 tl para alıyordum , ama reklamlar anında görüntülenmediği için sıkıntı.
Bir reklam görmek için 3 değişik reklam görüyorsunuz , hangi reklamı göstereceğini şaşırıyor ,en son reklamı görene kadar kullanıcı sayfayı ya değiştiriyor ya alta kaydırıyor.
Ayrıca tıklamalara size para vermiyor size sadece gösteirm bazlı para veriyor , kazancın % 98 i kendine % 2 si bize .
Bu şekilde sitede geç doluyor. Ben beğenmedim sistemi.
Adhod dün gösterimleri saymadı bile :D komedi bir şirket , 3 aydır site onay bekliyor , dün yine reklamlar gözükmüyordu ilgi alaka sıfır , nasıl bu firmaya reklam veriyorlar bilmiyorum.
wordego un tek artısı reklam verenlere iyi :D
Adcash ise gösterimlere para vermiyor , o sitede kazanmak için verilen reklamlara tıklayan kullanıcının siteye kayıt olması şart CPA sistemi
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.