-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Astsubay
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Merhaba arkadaşlar.
incir.com a üye olacağım ancak sizden fikir 💡 almak istiyorum.
1. Hangi / Ne tür ürünlerin reklamını seçmeliyim?
2. Buna bağlı olarak, bir alan adı tavsiyesi!
3. Daha önce veya şu an bu işte devam eden arkadaşlardan nacizane tiyo ve tecrübe aktarımı.
4. Ve sisteme katılmak için referans istiyorlar. Bu konuda yardımcı olacak arkadaş bekliyorum.
Teşekkürler
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
*** 'da okumuştum satışı az olanlar siteye verdikleri paradan dolayı biraz zarar ediyorlarmış .
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Binlerce sitede aynı ürünler, aynı içerik, aynı açıklamalar... Google'dan gelecek hiti unutun. Eşinize dostunuza nazınız geçiyorsa sattırırsınız bir iki şey. Daha sonra hevesiniz biter, verdiğiniz para boşa gider, kazanan yine incir olur. Zaten ne demişler; kasa her zaman kazanır :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
incir network sistemli, bin lirayı verip açarım sitesi, seo yaparım, reklam verrim vs. düşüncelerin var ise boşa heveslenme, arkadaşlarında dediği gibi binlerce aynı ürün aynı ürün açıklamaları, binlerce kopya site, incirden kazanabilmen için ekip kurman gerekiyor, incirdeki mantık şu, insanlar online alışveriş yaparlar, herkes kendi alışverişini kendi sitesinden yapsın yeter, olay budur, sen alt bayi oluşturursan 3-5 tane ancak üç beş kuruş kazanmaya başlarsın, ha yok illa gireceğim bu işe dersende referansın olabilirim :D ama bulaşma derim, verdiğin paraya yazık başka projeler düşün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
İncir'i 2. Mega Holdings vakası olarak görüyorum kasaya ödediğin miktarın kat kat fazlasını üst sıralara gelebilmek için harcayacaksın ki buda sadece bir ihtimal.
berkkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
incir.com bir yandan iyi şöyle açıklayayım onlarda paket var yıllık önce o paketi alıyorsun daha sonra her ay satışın 50tl üstü ise senden para almıyorlar ancak düşük ise her ay tekrar 50tl veriyorsun şöyle tanıtım yaparsın broşür vs ancak çok bütçeniz yok ise gittigidiyor n11 sahibinden gibi yerlerde satmaya özen gösteriniz daha uygun fiyatlı olmaktadır.
ytre10
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
CTO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
parana yazık etme bence. verdiğini bile kazanamazsın.