Sosyal ağlarda yeni tasarım’ın çok yakında geleceğini ve hazırlık aşamasında olduğundan bahsetmiştik.Kart10′un ilk temasının Geliştirilmiş hali olarak adlandırdığımız bu temanın adı ne diye soracak olursanız Rıfkı v2 :) .Neden Rıfkı derseniz rıfkı bizim güvenlik görevlimiz,canımız,ciğerimiz o olmadan biz olmayız :) .

Rıfkı v2 temasında eski temaya göre ne değişiklikler yapıldığına gelecek olursak eski tasarımda tema hatları genel olarak sert ve demode gözüküyordu.Bizde yeni tasarımda CSS3′ün nimetlerini kullanarak tasarımı biraz daha ovalleştirdik ve bazı renkler üzerinde değişiklik yaptık.

Ana şablon üzerinde yapılan değişiklikler ise yeni bir arkaplan resmi eklendi,menü yukarıya çekildi ve anasayfa tek renk halini aldı.Yeni yaptığımız jQery ile güçlendirilmiş Sosyal Ağlar ve Duyuru eklentisi ile çekicilik kazandırıldı.Tema’da hala eksikler var zaman geçtikçe bu eksikleri tamamlıyor ve sıfır hatalı bir tema yapmaya çalışacağız.

Desteklediği Özellikler ;

    [*]Bileşen Desteği
    [*]Menü Desteği
    [*]Tema Paneli
    [*]Yazı Özellikleri


Yazı özelliklerinden kastımız bir yazıya video veya animasyon eklediğiniz zaman sayfa şekli eklediğiniz içeriğe göre değişiyor olması.İlerleyen zamanlarda bu özellik ile karşılaşabilirsiniz :).

Yeni Tema'ya Göz Atmak İçin Tıklayın ! :)


Edit : Opera'daki Logo ve Menü problemi çözülmüştür.