lostyazilim
tr.link

Beğeni/Takip çekme işlemleri

15 Mesajlar 2.022 Okunma
lstbozum
tr.link

baborg baborg Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 105 / 87
  • Ticaret 0, (%0)
Bakıyorum adam 500.000 kişi 50 lira diyor. Bu kadar mı basit. Bu kadar mı ucuz işlem. Yani açıkcası merak ediyorum.

Bu olay nasıl oluyor?
Nasıl yürüyor?

wmaraci
reklam

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)
Hocam sistem şöyle ilk önce bir site açıyorlar sonra kullanıcıları tuzağa düşürürler. yok beğeni hilesi yok yorum hilesi vb. Her hileye kanan sisteme girer. Zaman geçtikçe sistemdeki kişi sayısı çok yükselir ve satış yapmaya başlarlar.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp

• Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 105 / 87
  • Ticaret 0, (%0)

Karakurt adlı üyeden alıntı

Hocam sistem şöyle ilk önce bir site açıyorlar sonra kullanıcıları tuzağa düşürürler. yok beğeni hilesi yok yorum hilesi vb. Her hileye kanan sisteme girer. Zaman geçtikçe sistemdeki kişi sayısı çok yükselir ve satış yapmaya başlarlar.

E peki bu sistemlerden alışveriş yapmanın ne gibi faydası var? Adam haberi olmadan bir sayfayı beğenicek ve bunu fark ettiginde beğenmekten vazgeçicek. Hadi bunları da geçtik bu bir hak ihlali değil mi?
Kafkef

kişi bu mesajı beğendi.

Karakurt Karakurt www.cemkarakurt.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 45 / 109
  • Ticaret 21, (%95)

baborg adlı üyeden alıntı

E peki bu sistemlerden alışveriş yapmanın ne gibi faydası var? Adam haberi olmadan bir sayfayı beğenicek ve bunu fark ettiginde beğenmekten vazgeçicek. Hadi bunları da geçtik bu bir hak ihlali değil mi?

Genellikle fark etmiyorlar diye biliyorum. 5000 kişi sayfa beğense en fazla 200 kişi beğeniyi geri alıyor. Hocam hak ihlali ama sen gider de beğeni hilesi kullanmaya çalışır tuzağa düşersen seni kullanırlar. Anlatabilmişimdir umarım.
baborg

kişi bu mesajı beğendi.

kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
wmaraci
wmaraci

HaziranGeceleri HaziranGeceleri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Asp.net Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Bu uygulamayla yapılan bir işlem nasıl oluyor derseniz, her beğeni sisteminin bir ortak uygulaması oluyor.. bu uygulama örnek veriyorum skype.. bir facebook hesabı skype uygulamasını beğenirken skype faceme mudehale etsin olayını onayladıktan sonra o beğeni ağacının bir parçası olur. uygulamanın bağlı olduğu panele girilen sayfalar bu kişinin uygulaması aracılığıyla hesabından otomatik post yöntemiyle beğendirilir. Ancak beğenen kişiler bune lan böyle ? ben bunları beğenmedim diyip beğenmekten vazgeçer. zaten yolladıkları 5000 kişinin 4000 i fake boş hesap oluyor. Umarım aydınlata bilmişimdir saygılar sevgiler.
baborg

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 105 / 87
  • Ticaret 0, (%0)

HaziranGeceleri adlı üyeden alıntı

Bu uygulamayla yapılan bir işlem nasıl oluyor derseniz, her beğeni sisteminin bir ortak uygulaması oluyor.. bu uygulama örnek veriyorum skype.. bir facebook hesabı skype uygulamasını beğenirken skype faceme mudehale etsin olayını onayladıktan sonra o beğeni ağacının bir parçası olur. uygulamanın bağlı olduğu panele girilen sayfalar bu kişinin uygulaması aracılığıyla hesabından otomatik post yöntemiyle beğendirilir. Ancak beğenen kişiler bune lan böyle ? ben bunları beğenmedim diyip beğenmekten vazgeçer. zaten yolladıkları 5000 kişinin 4000 i fake boş hesap oluyor. Umarım aydınlata bilmişimdir saygılar sevgiler.

Saçma uygulama. Daha saf biçimde bunu uygulayabilirler. Yüksek kitleye sahip sayfalarda reklam yapabilirler. Yani bu sayfalarda sayfa reklamı satabilirler.

HaziranGeceleri HaziranGeceleri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Asp.net Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 161
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

baborg adlı üyeden alıntı

Saçma uygulama. Daha saf biçimde bunu uygulayabilirler. Yüksek kitleye sahip sayfalarda reklam yapabilirler. Yani bu sayfalarda sayfa reklamı satabilirler.

Haklısınız. zaten yaptığınız paylaşımlara bi etkisi olmuyor bu beğenilerin sadece görünüm.
baborg

kişi bu mesajı beğendi.

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
Bütün yorumlar yanlış. Şimdi facebook virüsleri var ya yok rezil oldun falan filan onlara tıklayınca panele düşüyorsun kalıcı olarak. Artık sen zombisin. Facebook'da kaç milyon insan var. 1M garanti kasıyorlar ve satıyorlar. Gelen kişiler gerçek kişiler sahte kişiler değildir.
baborg

kişi bu mesajı beğendi.

AhmetGuler AhmetGuler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 129 / 55
  • Ticaret 24, (%100)
Faydası olmuyor diyenlere şunu söyliyeyim. Sayfana 200k beğeni kastır sayfanda bir durum paylaştığında binlerce kişi o durumu görüyor. Durum'un içinde site linki varsa tıklıyor. Reklam açısından süper oluyor :)

daFirenze22 daFirenze22 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** V**
  • Mesajlar 1229
  • Beğeniler 15 / 178
  • Ticaret 1, (%100)
Kesinlikle katılıyorum eğer +100.000 sayfaniz varsa siteye en az 500 garanti hit sağlayabilirsiniz gerçekten.

Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al