lostyazilim
tr.link

Metin2 Turkistan Serveri Satılık 99 Biçakcı Karakter

7 Mesajlar 1.182 Okunma
lstbozum
tr.link

YouMyCure YouMyCure Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek elektirik & elektronik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 65 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Selam arkadaşlar oyunu bırakma kararı aldım 99 le biçakcı ninja skilleri 4 p ve 1 g1 vardır 2 adet biri siyah ve diğeri mavi çelik olmak üzere 2 adet zırhı vardır +8 ruhsuz biça iç itemleri fuldur şuanda aslan bineği ve uzun bir süre daha khan mührü vardır daha bitmedi aşağıya bakın

90 lv 2 p si olan şamanı vevcut ful zekalı itemli ve ninja ile evlidir karakteri uygun fiyata devretmeyi duşunuyorum

Fiyat Olarak düşündüğüm Miktar 2,500 TL dir bazılarınız diyecekki 2,500 tl ucuzmu bilenler bilir bilmeyenlere söylim bu çarı ben isteyene boş halde 500 tl yede devrederim ya sonrası item yapanakadar hiç gitmezse 3000 tl den fazla zaten gidecek artı şuanki itemler gibi olmayacak artı uzun bir süre zaman gidecek dicek birşey yok zaten bu oyunu bilen alır bilmeyen almaz her neyse

KISA TANITIM VİDEOSU ACELE OLDU KUSURA BAKMAYIN : http://www.youtube.com/watch?v=IqMtVYhA2Xs

Not: Değerinde Siteler le takas vardır buda bilginize olsun

ilgilenenler pm ataraf ayrıntıyı skyp den iletişim kurularak alabilirler ...

wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
frmtr den daha hızlı satabilirsin hocam.

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 65 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

frmtr den daha hızlı satabilirsin hocam.

Teşekkürler aslında biliyorum orayıda aklıma gelmedi ekleyeyim haklısın sonuçta bu forum butür ticaret için pek uygun değil ama yinede olurya site takas çıkar dedim

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)
2,500 TL bence bu emeklere az senin yerinde olsam 3 bin TL'ye çekerim. Sonuçta 99 level olmak için yaklaşık 10 yıllık bir hayatını vermen gerekir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 65 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

KingStar adlı üyeden alıntı

2,500 TL bence bu emeklere az senin yerinde olsam 3 bin TL'ye çekerim. Sonuçta 99 level olmak için yaklaşık 10 yıllık bir hayatını vermen gerekir.

hocam eyvallah saol guzel diyorsunda yok ben fazla demiyorum uygun diyorum alanalır ben bnırakıcam zaten oyun zevk için ha değerimi ona bakarsan 5 bin tl den fazla harcadım ben bu zamanakadar belkide daha fazla
BertugErdem

kişi bu mesajı beğendi.

Balerin Balerin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 368
  • Beğeniler 26 / 50
  • Ticaret 11, (%100)

10 Yılmı :D sanırım hayatında hiç bu oyunu oynamadın 1 ay içerisinde 99 olma şansınız bile var fakat ninja kasmakta hayli zor çar bence güzel bi kaç ss olsa gözümüz bayram ederdi

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 65 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

Balerin adlı üyeden alıntı

10 Yılmı :D sanırım hayatında hiç bu oyunu oynamadın 1 ay içerisinde 99 olma şansınız bile var fakat ninja kasmakta hayli zor çar bence güzel bi kaç ss olsa gözümüz bayram ederdi

ss yok ama bi video çekip göndereyim arkadaşlar konuya eklerim 1 ayda 99 lv kasmak selam a.s derim kardeş sana nasıl oluyor bu iş en hızlı kasılan bedensel savaşçı ve büyülü sura bile bir ayda 99 kasamazsın neyaparsan yap kasamazsın herneyse ayrıca dediğin gibi bu ninja oynayanlar bilir nederece zor kasıldığını

Ek Olarak:

Balerin adlı üyeden alıntı

KISA TANITIM VİDEOSU ACELE OLDU KUSURA BAKMAYIN : http://www.youtube.com/watch?v=IqMtVYhA2Xs

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al