Jevel adlı üyeden alıntı
Denedim , hadi ben yapamadık önlemeyi ama seocu arkadaşlarım ve seohocasi gibi bir çok site işe yaramadığını söylüyor. Simdi imleme paketi satanların hepsi para tuzağı. Sel kelimesinin anlamını bilmekle bitmiyor tek yazar. Ama saç dökülmesi kelimesi ile ilgili konular açılabilir. Bana emin konuşuyorsun derken sen önce bir emin konuşma.
Yazdıklarına göre anladığım. seocu olan arkadaşların ve seohocası sosyal imlemeyi onaylamıyor işe yaramadığını belirtiyor artık.
Sosyal imleme paketi satan arkadaşlar, sadece para kazanmak amaçlı olduğunu düşünerek paketler satmakta, işe yarar veya yaramaz umrunda olmadıklarını belirtiyorsunuz.
Saç dökülmesi kelimesi sosyal imleme sitelerinde etkilidir.
Kendine bir sor. "Deki, bana bu adam bu soruyu niye sordu." ondan sonra bana de, sen önce bir emin konuşma.
Ayrıca 2. soruda "imleme yaptığınız imleme sitesini/sitelerini kontrol ediyormusunuz." tekrar düşün.
Kanın hızlı akıyor, dolaşıyor anlaşılan, İçinden belkide demişsindir artiste bak, bilmişe bak :p Eywallah.
Oldukça ayrıntılı bilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunar, iyi forumlar dilerim
.