Hep sen mi ağladın hep sen mi yandın
Bende gülmedim yalan dünyada
Sen beni gönlünce mutlumu sandın
Ömrümü boş yere çalan dünyada
Ah yalan dünyada yalan dünyada
Yalandan yüzüne gelen dünyada

Sen ağladın canım ben ise yandım
Dünyayı gönlümce olacak sandım
Boş yere aldandım boş yere kandım
Rengi gönlümde solan dünyada

Bilirim sevdiğim kusurun yoğdu
Sana karşı benim hayalim çoğdu
Felek bulut oldu üstüme yağdı
Yaşları gözüme dolan dünyada

Ne yemek ne içmek ne tadım kaldı
Garip bülbül gibi feryadım kaldı
Alamadım eyvah muradım kaldı
Ben gidip ellere kalan dünyada

Ne güzelde söylemiş Neşet Ertaş.. Sanırım uzun zamandır yaşadığım duyguları en iyi ifade eden şarkı buydu. Tam hayatım düzelecek düzene girecek diyorum kesin birşey bozuyor büyüyü ve yine hayatım mahvoluyor. Yaş aldı başını gidiyor, bir baltaya sap olalım birşeyler yapalım diyorum iyi başlıyor ama sonu hep mutsuz bitiyor. Hoş sonu olan hangi şey bu zaman kadar mutlu bitmiş ki.. Allah izin verirse 2 seneye bitireceğim üniversiteyi bitirdiğimde ne olacak ne yapacağım bilmiyorum.. Aşk meşk desen hak getire böyle giderse evlilikte hayal olacak bize. Son yaşadıklarımdan sonra kime güvenipte tekrar aşık olabilirim onu bile bilmiyorum.. Hayatım tamamen karman çorman bir hal aldı, bazen keşke çocuk kalsaydık diyorum. Bu sene üniversite de 4. senem olacak okul bitmiyor, dertler bitmiyor herşey sarpa sarıyor. Arkadaş çevresi desen hak getire işi olan arıyor kimsenin işi düşmeyince telefon günlerce bazen haftalarca çalmıyor bile :) Milleti kıramamanın en büyük cezalarından birisi sanırım bu durum. İnsanlara hakettikleri değeri verince sen çok değiştin, eskisi gibi değilsin diyorlar ama kalkıpta biriside ya aslında biz seni kullanıyorduk sadece birşeylerin farkında vardın demiyor. Gönül işlerine girersem hiiiç çıkamam uzadıkça uzar bu konu, en iyisi sizleri Neşet baba ile baş başa bırakmak