hocam site dili ingilizce olduğu için cok fazla fikir yürütemeyeceğim lakin analizden gördüğüm kadarı ile cok az backlink çalışmanız olmamış ve genelde hep dofollow backlink almaya çalışmışsınız ki backlink ağı dengeli olduğunda hatta nofollow ağırlıklı yapıldığında daha sağlıklı oluyor (benim görüşüm) , yaptığınız çalışmalarda genelde toplist site ekleme şeklinde gerçekleşmiş ve yanlış yaptığınıza inandığım şey ise , ingilizce siteye Türkçe sitelerden backlink almanız
Bu arada kısmi host kesintileri sitenin sıralamadan düşmesine sebeb olmaz, bu tip bir sıkıntı için en az 3--5 gün sitenize ulaşılamaması gerekir
Bu arada kısmi host kesintileri sitenin sıralamadan düşmesine sebeb olmaz, bu tip bir sıkıntı için en az 3--5 gün sitenize ulaşılamaması gerekir
Simdi mobildeyim cok uzun yazamiycam.hocam ama aklima bir sey geldi. Yakin zamanda gerceklesen bir sey. Sitemi webmaster toolsta google gibi getir seceneginde deneyince yonlendirme hatasi aliyordum. Sonra www olan uzantimi http://siteadi.com yaptim. Acaba sebep bumudur. Telefondayim yazim hatalarimi affedin.