Tşk Ederim, Makale Siparişi Geçildi.
Her Zaman Beklerim Üstad.
Dönüş Yapıldı, Her Zaman Beklerim Üstad.
Makale Siparişi Geçildi.
Sipariş Alındı.
smhersz adlı üyeden alıntı
Bol hediyeli bir çalışma ile platin paket dün teslim alındı ancak inceleyebildim, Çalışmaları çok başarılı tavsiye edilir, diğer sitelerimizin de çalışmalarını newyork adlı arkadaş yapacağını verdiği üstün hizmetle kanıtladı. Teşekkür ediyorum...
Ben Tşk Ederim Üstad. Bol Hitli Günler Dilerim.
Makas34 adlı üyeden alıntı
Platin paket alınmasına rağmen saolsun birçok hediyeler verilmiştir süper bir çalışma yapılmış kendisini takdir ediyorum .. ben bu adamla ömurluk çalışırım kendisine çok teşekur ediyorum elinize emeğinize sağlık hocam takdir ediyorum sizi
Ben Tşk Ederim Güzel Yorumlarınız için.
KingStar adlı üyeden alıntı
Skype eklendi, Platin paket için konuşuldu, gayet ilgili biri yarın sabah ödeme yapılacak ve iş başlayacaktır.
Ek Olarak: Platin paket ödendi, sonuçları yazacağım.
Sipariş Alındı.
emirhanmacit adlı üyeden alıntı
Platin rapor bol hediyeli şekilde en ince detaylarına kadar teslim alındı.İlerleyen vakitte sitemizin yükselmesini bekliyoruz.Arkadaşla tekrar çalışmayı düşünüyorum.
Bol Hitli Günler Dilerim Üstadım. Her Zaman Beklerim.
Çalışmalara Başlanıldı.
Çalışmalara Başlanıldı.
reload58 adlı üyeden alıntı
Platin paket hizmeti alındı. Ödeme yapıldı. Rapor teslim edildi. Teşekkür ediyorum :)
Ek Olarak: Platin paket hizmeti alındı. Ödeme yapıldı. Rapor teslim edildi. Teşekkür ediyorum :)
Footer Link Satımı Yapıldı, Ödeme Alındı. Ben Tşk Ederim Üstad ;)
Ben Tşk Ederim Üstad, Çalışmalara Başlanıldı.
Bol Hitli Günler Dilerim.
engince adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 7-8 kişiyle aynı dönemde yaklasık 20 gunluk bır donemde çalışma yaptım. Sağolsunlar muhakkak herkes işini yapmıştır. Hepsine ayrı teşekkür ederim ancak her mesajıma samimi bir şekilde yanıt aldığım, fazlasıyla mesajlarıma ilgi gösteren, işi bir yana bırakıp gonulden Allah razı olsun dediğim tek insan desem abartmış olmam sanırım... Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz arkadaşlar. Şiddetle tavsiye ederim.
Ben Tşk Ederim Üstad Güzel Düşünceleriniz için ;) Hediye Tanıtım Yazıları Sitelere Eklenip Takdim Edilecek Üstad, Sanırım Biraz Geç Kaldım ;)
Saolun Üstadım, Her Zaman Beklerim.
Çalışmalara Başlanıldı.
kurumsalofis adlı üyeden alıntı
Bu yaptirdigim 5.farkli site ve ilginin yani sira dogru analiz ve raporlama ile verdiginiz paranin karsiligini kesinlikle aliyorsunuz.
Isi verin ve gerisini onlara birakin.
Tesekkurler
Ben Tşk Ederim, Üstad.
Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı
Yeni bir site alsam, ve Platin Paket satın alsam bu yeni site için çok ağır bir çalışma olmaz mı ? Birde Yeni alacağım site kategorisinde kararsız kaldım.
1. Kategori düşüncem; Ticaret ve Hukuk danışma Platformu
2. Kategori düşüncem; Metin2 Pvp server tanıtımı
Bana bu konu hakkında görüşlerinizi aktarırmısınız.
İstediğim; Bu kategori içerisinde Günlük 1 ila 3+ k Tekil girişimin olması.. Ki bu paketler Bu düşünceme olanak sağlar.
Gerekli Dönüş Yapıldı.