Arkadaşlar uzun süredir giremiyordum özel mesaj gönderemedim ondan kusura bakmayın :)
Site bana ait değil onu belirteyim öncelikle sadece sizlerle paylaşıyorum.
Site takipcinizi kullanırmı kullanmazmı onu bilmem ancak site üzerinden kurulum yapıyorsunuz ve uygulama oluşturup kullanmaya başlıyorsunuz.
Site :
http://www.takip.name
Arkadaşlar internet sitemiz üzerinden sınırsız sayıda script oluşturabilirsiniz .Siteler herşey hazır biçimde uygulamalar çalışır full özellikli bir şekilde yüklenmektedir.Size biraz ekran görüntüsü atıyorum :
Script Özellikleri :
** Twitter'dan herhangi bir uygulama oluşturmanıza gerek yok. Herşey kurulu olarak gelmektedir.
** Yönetim panelinden uygulamanızı kabul eden kullanıcılar üzerinden tweet atma.
** İstediğiniz kullanıcıya Takipçi Gönderme.
** İstediğiniz Tweet'e RT-Favori Atma.
** Sistem ayarları bölümünden sitenizde ki tüm yazıları ve özellikleri değiştirebilme.
** Otomatik Tweet atmayı etkinleştirerek sisteme her giriş yapan kullanıcının reklam Tweet'i atmasını sağlamak.
** GOLD üyelik oluşturarak fazladan kredi kazandırmak.
** Üyelerin kaç kredi ile başlayacaklarını ve her takipçi kazan butonuna tıkladıklarında kaç takipçi kazanacaklarını belirleme.
Her Gün Saat = 00:00'da tüm sitelerin tüm kullanıcıları otomatik olarak kontrol edilmektedir ve temizlenmektedir.
** Ve daha bir çok özellik ile daha eklenecek bir çok uygulama.