Merhaba,

yine bir oyun haberi ile geldim:)Neyse,

Evet, çok basit. Bildiğiniz işi yapıp bir web sitesi kuracaksınız. Bu blog olur, forum olur size kalmış. -Forum daha mantıklı- daha sonra trafiği arttırıp hit kazanmaya, kullanıcı çekmeye bakıyorsunuz.Arkarena adlı yayıncı firma en fazla trafiğe sahip fan sitesini partnerler bölümüne ekliyor. Bununlada kalmıyor size markayı unuttuğum bir notebook hediye ediyor.

Eğer bu işlere girmek istiyorsanız yani oyun adminliğiydi vs ilk adım için gayet iyi. Eğer kendinizi forumu yönetmekte gösterirseniz ve iyi giderseniz sizi ekibe alırlar. Ha direk oyunun başına koymazlar tabi, ama yavaş yavaş yükselirsiniz. Sonuçta firmayla bir alakanız olacak eğer yapışırsınanız birşeyler koparırsınız:)

şuanda titansavaslari.org tek rakibiniz.

Detaylar-Detay falan yok hepsini burada özetledim zaten laf olsun diye "detaylar" yazdım-; http://ts.arkarena.com/haberler/titan-savaslari-online-fan-sitesi-kur-msi-ge60-notebook-kazan-1/

Arkadaşlar destek'den konuşmamız sona erdi. Adamlar bot hit'i anlayamıyorlar, yani siteyi açıp 100 lira verin 1 ay boyunca günlük bot hitinizi alın yarışmayıda kazanın.