androidsistem adlı üyeden alıntı

Gerekli yapılabilecek tüm işlemleri yaptım. Logo değiştirdim, sloganı değiştirdim. En önemlisi ise Google'dan Android uygulamaları ile ilgili olarak Türkiye'de haber yayınlamak istediğime dair bir istekte bulundum ki bu 4-6 hafta arasında bir sürede cevaplanacakmış. Ayrıca adsense yetkilileri ile görüşmem sonucunda sanırım yeterli gördüler. Tabi ki bu inceleyen arkadaşlar ne yazık ki konuya tam hakim kişiler değillermiş yarın belli olacak son durum. Size de bu konuda bilgi ulaştırmaya çalışacağım. Yorumlarınız için teşekkür ederim hayırlısı ne ise o olsun. Adsense reklamlarını şimdilik kaldırdım kazandığımı alayımda gerisine bakacaz artık :)

Arkadaşım sen ne yaparsan yap bu adamlar 100 doları geçen ve geliri düşük olan tüm yayıncılarla özellikle uğraşırlar. Mesela bir sözlük var midye mi istiridye sözlük mü ne :) Orada uyuşturucu, ****o, warez her türlü illegal aktivite var hatta android ile ilgili senin yüz katın kadar bilgi var ama gelgelim google göz yumuyor. Buna bir çok büyük websitesi de dahil.