Benim bildiğim 'stajter' kişiler,geliştirilmek için alınan kişilerdir.Ama siz "ona sahip,buna sahip"gibi isteklerde bulunmuşsunuz.Normal bir elemana verilecek maaştan daha az vermek için mi acaba ?
Eğer yanlışım varsa ben şimdiden özür dilerim.
Eğer yanlışım varsa ben şimdiden özür dilerim.
Selamlar, Estafurullah,
Biz stajyer diye kastederken,
Ek gelir elde etmek isteyen,
Bu konularda herhangi bir üniversitede okuyan ve bilgilerini pekiştirmek ve dediğiniz gibi kendini geliştirmek isteyen genç arkadaşları düşünüyoruz.
Ayrıca istediğimiz kişiler normal bir elemandan ziyade, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi müşterilere tanıtacak ve pazarladıkları ürün veya ürünlerden prim alacaklardır. Belirttiğimiz konularda bize hizmet veya müşterilere teknik hizmet verilmesi ile alakalı bir iş değildir bu. Ayrıca normal çalışan biri gibi mesai saatleri değil, çalışacak arkadaş ile onun ve bizim anlaşacağımız saatlerde (buna part time veya başka bir tabir diyebilirsiniz) çalışmalarımızı yapacağız.
Ancak şunu da belirteyim biz bu bilgileri bize başvuran kişiler ile özel konuşmayı tercih ediyoruz, yukarıdaki isteklerimiz sadece bu konularda ufak bir bilgiye sahip olup yaz aylarında bunu değerlendirmek (ekonomik veya bilgisel açıdan) isteyen üniversitelerde okuyan genç arkadaşlarımız içindir.
Umarım açıklayıcı olmuştur.