onur33 adlı üyeden alıntı

All in seo diyorum ben de hocam


Tskler yorumunuz için





moris adlı üyeden alıntı

All in seo daha iyi diyorum bende



Tskler yorumunuz için




Batarya adlı üyeden alıntı

Yoast SEO 'nun içine yeni giren biri için çok karışık diyebilirim.Yoast 'ı bir müşterimin isteği ile kurmuştum.Yaklaşık 3 senedir sektörün içinde olmama rağmen ilk bakışta bir afalladım.Eklentiyi ilk kurduğunuzda eklentinin admin panelinden meta tagları aktif etmeniz gerekiyor ki , eklentinin paneline karışık diyebiliriz.Bulmam yaklaşık 3 dakikamı aldı :)

All in SEO Pack 'a gelecek olursak sade ,kullanışlı ve bir çok eklentinin yapabildiğini yapabiliyor.Örneğin eklenti paneli sade ve Google XML Sitemaps gibi eklentilere hiç gerek kalmadan sitemaps özelliğini aktif edebiliyorsunuz.

Benim tercihim All in SEO Pack 'tan yana.



güzel bir noktaya değindiniz yoast çok karışık

ama all in seo ise tamamen basit ve kullanışlı


demirelplus adlı üyeden alıntı

ilk yoast kurdum hiç ayar çekmedim iyi geldi bana gayet memnunum all in bir türlü alışamadım



bu da güzel herkese karmaşık gelen olay size basit gelmiş




Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Defalarca bu konu tartışıldı. Bence bana iyi gelen en iyidir. Bana şuan iyi ve rahat gelen all in one seodur. Pro paketi daha iyi. Ama yoast ta güzeldir ve ayarları çoktur. Her ikisinide uzun zaman kullandım. Yoastın video sitemap eklentiside var yoast seoya ek modül olarak ama paralı o. Onuda kullandım.

Bunları bilmiyordum Tskler






OrhanYayla adlı üyeden alıntı

Ben ikisini de kullandım. Bu tarz çok iyi eklentilerde bu iyidir şu iyidir durumu yoktur. Biri ronaldo diğeri messi. Birbirlerine çok yakın. Hangisini iyi kullanırsanız o iyidir. Birbirlerine göre çok önemli bir özelliği yoktur. Kimse adam akıllı ayar hatası yapmadıkça "aman işte ben all in one seo kullanıyorum sen yoast kullanıyosun senin geçerim" gibi durum söz konusu değildir. Net olarak = hangisini rahat kullanıyorsanız onu tercih edin.



yorumunuz için Tskler




secve adlı üyeden alıntı

all in seo yu kurdum ve hoşuma gitti kullanımı çok basit ve çok rahat sizi yok yere sinir strese sokmuyor . Türkçe olması ayrı bir avantaj yapacağımız işlemleri hemen halledebiliryoruz .Benim oyum All in seo


Yorumunuz için Tskler