-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dediğiniz gibi herkese karmaşık gelen bana sade geldi herkese kolay gelen all in bana zor geldi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
All in Seo Pack ama fazla özelliğini kullanamıyorum Bendeki tema onu etkisiz bırakıyor kendi site içi ve seo sunu yapıyor ama yinede All in Seo Pack
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
İkisini de çokça kullandım demek isterdim ama şuan yoast çok kolay ve rahat geliyor. Bir arkadaşımın sitesine seo ayarı yapacaktım all in vardı. Girdim amanın ne dağınık her şey dedim :D
Orhan kardeşim güzel özetlemiş. Ronaldo messi, kafa kurcalamaya gerek yok. Onlarca çok önemli seo kriterinin yanında ronaldo messi farklarına kafa yormayalım bence de. Bana göre yoast çünkü ona alıştım, arayüzü daha temiz daha iyi geldi onunla başladım wordpress hayatıma. Başkası all in one ı seçer sorun değil, önemli olan o dediğim öteki onlarca kriterler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Yılların All In One Seo kullanıcısı olarak (yaklaşık 4 yıl) birkaç gün önce Yoast'a geçiş yaptım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Premium SEO Pack nasıl, neden para verip almalı? beleş ile paralı arasında ciddi fark olmalı bence ama o farkı pratik bilgilerle anlatabilecek olan var mı?