Hocam yani Inınal almamı mı tavsiye edersiniz? Eğer öyleyse nereden alayım. Migros satışını yapıyor fakat 5 TL kartın ücretini kesiyor.
Ek Olarak: Paypal nakit kartı ekliyorum Kaydet'e basıyorum bu uyarıyı veriyor : "Bu kredi kartı kabul edilemedi. Tüm bilgilerin doğru olduğundan eminseniz lütfen kredi kartınızı veren kuruluşla bağlantı kurun." diyor?
Ek Olarak: Paypal nakit kartı ekliyorum Kaydet'e basıyorum bu uyarıyı veriyor : "Bu kredi kartı kabul edilemedi. Tüm bilgilerin doğru olduğundan eminseniz lütfen kredi kartınızı veren kuruluşla bağlantı kurun." diyor?
hocam bende hem paypal hem ininal var. yani bir tavsiye versem pek etkisi olur mu bilmiyorum. ben ilk ininal aldım ama sonra paypal da ek olarak para çekebildiğim için paypal aldım. fazla aralarında bir fark yok. kabul etmemesinin sebebi belki kartı alırken verdiğiniz adres bilgilerinin falan uyuşmuyor olmasıdır. bende öyle oldu birkaç kez. adres bilgisini biraz daha basit tutarak deneyin. mesela mahalle cadde aparman yazıyorum ben kabul ediyor. bi de öyle deneyin. ben paypalla şu ana kadar hiç online alışveriş yapmadım. bu dediğim ininalle oldu. siz de deneyin mastercard sonuçta. ininal alacaksanız en az 30 lira veriyordunuz sanırım migrosta. 25 lira bakiye olarak geçiyor hesaba. ptt den direk alabilirsiniz. orada 5 tl ye satıyorlar sanırım.
ikisinin farkı sadece paypalda para çekme özelliği olması. ve 18 yaşından sonra banka hesabı olmadan paypal kartla paypal hesabınızdaki bakiyeyi reel olarak elde edebiliyorsun. siz sadece play store için ininal kullanacaksanız alın derim. fazla kart göz çıkarmaz :)
Bu arada siz herhalde 18 yaşından küçüksünüz. benim gibi. paypal kartla paypal hesabı açabildiniz mi? cevaplarsanız sevinirim :)