Bir Türk olarak, soydaslarimiza yapılan zulmün farkındayım ve her fırsatta sosyal medya profillermde , özellikle doğu turkistan uygur türklerinin gördüğü zulümleri dile getirerek lanetlemekteyim, bu sebeple bu mevzuda uzerime düşeni elimden geldigince yaptığıma inanıyorum yeterli olmasa da, lakin ha'la filistin meselesinin siyasi bir argüman olarak kullanıldığını idda etmeniz, su an bile gerçekleşen ölümleri, sırf siyasi ve geçmişte yaşanan hatalardan, dolayı gormezden gelerek itibarsizlastirmaya çalışılması beni kahrediyor,
Tamam anladık filistinliler ihanet etti ve hadi yine varsayalım cezalarını çekiyorlar, peki ölen insanlar için hiç mi içimiz sizlamasin, hep beraber şunu mu diyelim *kahrolsun filistin*
Emin olun bu söze ancak içinde zerre kadar insanlık olmayan insancıklar sevinir,
Bu arda filistin toprakları yahudilerin diyen arkadaş alttaki siteye bi baksın
http://erdikunt.blogspot.com.tr/2011/12/yahudiler-hakkinda-iddialar.html
Tamam anladık filistinliler ihanet etti ve hadi yine varsayalım cezalarını çekiyorlar, peki ölen insanlar için hiç mi içimiz sizlamasin, hep beraber şunu mu diyelim *kahrolsun filistin*
Emin olun bu söze ancak içinde zerre kadar insanlık olmayan insancıklar sevinir,
Bu arda filistin toprakları yahudilerin diyen arkadaş alttaki siteye bi baksın
http://erdikunt.blogspot.com.tr/2011/12/yahudiler-hakkinda-iddialar.html
Ben size sadece Siyaset figürü olaraktan bahsetmedim ki? Düzgün okuyup, cevaplarsanız sevinirim. Belirttiğim gibi yinelereyek söylüyorum size, ben sağcı birisiyim. Ülke'me ve vatanıma yapılan ihanetleri asla unutmam. Benim doğduğum yerde bana Milliyetçi olmayı öğrettiler. Bana vatan'ın çıkarları doğrultusunda hareket etmemi öğrettiler. Bana soydaşlarımın yanında olmayı öğrettiler, kanadı kırık bir devlete toplaşıp, savaş açmayı öğretmediler. Bana atalarımın kemiklerini sızlatmayı öğretmediler. Bana karşı belki küfür edeceksiniz fakat, Türkiye'nin çıkarları herşeyden ötedir benim için. Bana insan ölüyor diye nağme yapmayın, bana sadece masumlar için ağıt yakmayı öğrettiler. Beni sadece Türkiye ilgilendirir. Şimdi sizlere soruyorum; Müslüman kanı dökenler midir asıl Müslüman? Şunu'da belirtmek isterim ki; İsrail-Filistin savaşı "6 gün" savaşlarının sonucudur. Burada da işgal söz konusu bile olamaz. İsrail savaşı kazanıp, fetettiği topraklardır. Bunun aksini düşünüyorsanız Tarihimize bakın. Tarihimiz bunun en büyük örneğidir. Eminim ki size bunlar şaka gibi gelebilir, belki de şuanda bana ettiğiniz küfürlerin haddi, hesabı yoktur.
Sözlerimi ulu önder, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün şu sözleri ile bitirmeyi isterim;
"Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz..."