sedat5453 adlı üyeden alıntı

Sizin yazdıklarınızda sadece ırkçılık dan başka birşey yok. Sizin bir insanın ölümüne üzülmeniz için illa türkmü olması gerekiyor. Sahilde oynayan çocukların üzerine bomba atılıp katlediliyor. O çocuklar sizin kardeşiniz veya çocuğunuz olsada yinede aynı tepkiyi verirmiydiniz çok merak ediyorum. Ama anladığım kadarıyla sizin bildiğiniz birşey var o da ırkçılık. Bende türküm ama sizin gibi kafatasçılık yapanlardan nefret ediyorum. Yazık…

Buna "Irkçılık" denemez, denilemez. Tarih tekerrürden ibarettir. Burada konu başlığı olarak "Kahrolsun İsrail" yazarak bütün bir toplumu hedef alıyorsanız benim bu yazdıklarıma da ırkçılık diyemezsiniz. Sizin bu yazdıklarınız Türk tarihine aykırıdır. Söylediklerimin sonuna kadar da arkasındayım. Ayrıca benim 250.000 Abim, Kardeşim zaten sizin rahat, rahat uyuduğunuz bu vatan için canını vermiştir. Bunun en güzel örneği değil midir, Genç Osman? Bir Devlet'i yargılamadan önce tarihini araştırarak, öğrenerek yazın. Belki beni şikayet bile edeceksiniz, açıkcası umrumda da değil. Müslüman kanı döken Müslüman'lara acıyacakta değilim. Eğer bu kadar Filistin'i seviyor, sayıyor ya da hayatını kaybedenler için üzülüyorsanız çok zor değil, bir süngü alıp, İsrail'e gitmek.