Öncelikle iyi forumlar diliyorum. Web sitemi açalı yaklaşık 3. hafta oluyor. Aşağıdaki resimde domain ne zaman alınmış bakabilirsiniz. Bu domain daha önce hiç kullanılmamıştır.
Oluşturulma Tarihi 25.06.2014 oldu. Youtube Yardım para kazanmada sıkıntı çeken kişiler ve ek iş yapmayı amaçlayan kişilere yönelik kuruldu. Daha ilerleyen zamanlarda Webmaster bölümlerini açtık. Amacımız insanlığa hizmet etmek ve yararlı olmaktır.
Yukarıdaki resimde alexa nasıl böyle düştü hemde 26 günde değil mi? İşte cevaplarla alexayı nasıl düşürdük?
Alexa Düşürme Teknikleri
- Kullanıcı odaklı çalışmalar gerçekleştirdik. Bu sayede forumu daha kolay kullandıkları için sıkılıp çıkış yapmıyorlar.
- Kullanıcıların işine yarayacak bölümler açarak. Daha çok zaman geçirmelerini sağlamak.
- Rakiplerinizden farklı olmak.
- Konular içerinde resimler kullanmak
- Webmaster arkadaşlarımız Alexa Toolbar kullanmalarının etkiside büyük seviyede oldu.
- İlgi çekici olun.
- Yayınladığınız yayınları sosyal medya ve bloglarda tanıtın.
- Özellikle paravan siteler oluşturarak ana site linkini veya sayfayı backlink olarak verebilirsiniz.
- Özellikle açtığımız site ekle bölümünün faydası çok oluyor.
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Daha da düşer mi? Çıkar mı?
Kaynak: http://www.youtubeyardim.com/konu-Yeni-Domain-Alexasi-26-Gunde-Global-755K-TR-4K-nasil-oldu-282.html