Dediğiniz kısmen doğru. Burada tarafsız olarak olaya bakarsanız anlıyacaksınız. Söz de Filistin adlı bir facebook sayfası. Fakat, siyaseti bu acı gece'de karıştırmasalar olmuyor değil mi? Ayrıca bir diğer husus ise, dediğim gibi ben sağ'cı birisiyim. Geçmişte olanlardan ötürü geçmiş, geçmiştir dememi beklemeyiniz. Burada Filistin için ağlıyorsunuz fakat, soydaşlarınız, Türk'menler de şuan'da öldürülüyor. Doğu Türkistan işgal altında, orada da soydaşlarımız ölüyor. Çin'in uyguladığı politika sayesinde yapay kıtlıktan dolayı hasat çıkmıyor. Hergün yüzlerce Türk açlıktan yaşamını yitiriyor ve ya kurşuna diziliyor. Biraz bunları da görün. Benim tek istediğim bizi sonuna kadar destekleyen Türk soydaşlarımızın yanında olmaktır. Fakat İnsan'larımız da hastalık oldu, Ermeni'ler Türk bayrağı yaksa İsrail'i protesto ediyoruz. Filistin'in bu duruma gelmesinin sebebi Arap Ordu'sudur. Türkiye'nin bu mesele ile neden bu kadar ilgilendiğini de anlamış değilim. Dış politikamızı yanlış uyguluyoruz. Mavi Marmara olayında da hükümet ablukanın kalkmayacağını biliyordu. Fakat buna rağmen suni kaos yaratarak kendini ön plana çıkarmaya çalıştı. Bu da kısmen başarılı oldu fakat, şuan'da orada olanlar dediğim gibi Türkiye'nin suçu değildir. Türk'leri de ilgilendirmez. İlk önce şuan'da soydaşlarımıza yapılanları bilmek bizim öncelikli vazifemizdir.
Sadece tek bir haber herşeyi anlatır umarım sizlere...
http://www.haber7.com/uzak-dogu/haber/1111034-dogu-turkistanda-musluman-katliami
Sadece tek bir haber herşeyi anlatır umarım sizlere...
http://www.haber7.com/uzak-dogu/haber/1111034-dogu-turkistanda-musluman-katliami
Sizin yazdıklarınızda sadece ırkçılık dan başka birşey yok. Sizin bir insanın ölümüne üzülmeniz için illa türkmü olması gerekiyor. Sahilde oynayan çocukların üzerine bomba atılıp katlediliyor. O çocuklar sizin kardeşiniz veya çocuğunuz olsada yinede aynı tepkiyi verirmiydiniz çok merak ediyorum. Ama anladığım kadarıyla sizin bildiğiniz birşey var o da ırkçılık. Bende türküm ama sizin gibi kafatasçılık yapanlardan nefret ediyorum. Yazık…