lostyazilim

Kahrol israil !

50 Mesajlar 8.434 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sedat5453 sedat5453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)

demirr adlı üyeden alıntı

Dediğiniz kısmen doğru. Burada tarafsız olarak olaya bakarsanız anlıyacaksınız. Söz de Filistin adlı bir facebook sayfası. Fakat, siyaseti bu acı gece'de karıştırmasalar olmuyor değil mi? Ayrıca bir diğer husus ise, dediğim gibi ben sağ'cı birisiyim. Geçmişte olanlardan ötürü geçmiş, geçmiştir dememi beklemeyiniz. Burada Filistin için ağlıyorsunuz fakat, soydaşlarınız, Türk'menler de şuan'da öldürülüyor. Doğu Türkistan işgal altında, orada da soydaşlarımız ölüyor. Çin'in uyguladığı politika sayesinde yapay kıtlıktan dolayı hasat çıkmıyor. Hergün yüzlerce Türk açlıktan yaşamını yitiriyor ve ya kurşuna diziliyor. Biraz bunları da görün. Benim tek istediğim bizi sonuna kadar destekleyen Türk soydaşlarımızın yanında olmaktır. Fakat İnsan'larımız da hastalık oldu, Ermeni'ler Türk bayrağı yaksa İsrail'i protesto ediyoruz. Filistin'in bu duruma gelmesinin sebebi Arap Ordu'sudur. Türkiye'nin bu mesele ile neden bu kadar ilgilendiğini de anlamış değilim. Dış politikamızı yanlış uyguluyoruz. Mavi Marmara olayında da hükümet ablukanın kalkmayacağını biliyordu. Fakat buna rağmen suni kaos yaratarak kendini ön plana çıkarmaya çalıştı. Bu da kısmen başarılı oldu fakat, şuan'da orada olanlar dediğim gibi Türkiye'nin suçu değildir. Türk'leri de ilgilendirmez. İlk önce şuan'da soydaşlarımıza yapılanları bilmek bizim öncelikli vazifemizdir.

Sadece tek bir haber herşeyi anlatır umarım sizlere...
http://www.haber7.com/uzak-dogu/haber/1111034-dogu-turkistanda-musluman-katliami

Sizin yazdıklarınızda sadece ırkçılık dan başka birşey yok. Sizin bir insanın ölümüne üzülmeniz için illa türkmü olması gerekiyor. Sahilde oynayan çocukların üzerine bomba atılıp katlediliyor. O çocuklar sizin kardeşiniz veya çocuğunuz olsada yinede aynı tepkiyi verirmiydiniz çok merak ediyorum. Ama anladığım kadarıyla sizin bildiğiniz birşey var o da ırkçılık. Bende türküm ama sizin gibi kafatasçılık yapanlardan nefret ediyorum. Yazık…

wmaraci
reklam

demirr demirr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 8 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

sedat5453 adlı üyeden alıntı

Sizin yazdıklarınızda sadece ırkçılık dan başka birşey yok. Sizin bir insanın ölümüne üzülmeniz için illa türkmü olması gerekiyor. Sahilde oynayan çocukların üzerine bomba atılıp katlediliyor. O çocuklar sizin kardeşiniz veya çocuğunuz olsada yinede aynı tepkiyi verirmiydiniz çok merak ediyorum. Ama anladığım kadarıyla sizin bildiğiniz birşey var o da ırkçılık. Bende türküm ama sizin gibi kafatasçılık yapanlardan nefret ediyorum. Yazık…

Buna "Irkçılık" denemez, denilemez. Tarih tekerrürden ibarettir. Burada konu başlığı olarak "Kahrolsun İsrail" yazarak bütün bir toplumu hedef alıyorsanız benim bu yazdıklarıma da ırkçılık diyemezsiniz. Sizin bu yazdıklarınız Türk tarihine aykırıdır. Söylediklerimin sonuna kadar da arkasındayım. Ayrıca benim 250.000 Abim, Kardeşim zaten sizin rahat, rahat uyuduğunuz bu vatan için canını vermiştir. Bunun en güzel örneği değil midir, Genç Osman? Bir Devlet'i yargılamadan önce tarihini araştırarak, öğrenerek yazın. Belki beni şikayet bile edeceksiniz, açıkcası umrumda da değil. Müslüman kanı döken Müslüman'lara acıyacakta değilim. Eğer bu kadar Filistin'i seviyor, sayıyor ya da hayatını kaybedenler için üzülüyorsanız çok zor değil, bir süngü alıp, İsrail'e gitmek.

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Konu ile alakadar değilim (ateşkes konusuda). Bu Hamas niye kabul etmedi acaba. Kabul edilemez ve hak kısıtlayan madde mi var yoksa Hamas başka bir is peşinde mi. Ayrıca ne olursa olsun mazlumun arkasındayız. Bu mazlum insanları bu duruma dusuren herkese lanet olsun!!

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

demirr adlı üyeden alıntı

Açıkcası pek içimin cız ettiğini söyliyemeyeceğim. Şu zamana kadar bu Forum'da siyaseti karıştırmadan, sevgi ve saygı çerçevesinde mesajlar yazdım. Fakat bu başlığı görünce dayanamadım. Sizlere detaylı olarak bir açıklamayı vazife olarak gördüm.

1. Filistin'in kullandığı bayrak, Arap'ların Osmanlıya karşı isyan ettiğinde kullandıkları bayraktır. Bu bayrak altında yüzlerce çeriyi katletmişlerdir.

2. (1.)Dünya savaşında Hicaz, Arabistan, Ürdün, Filistin, Irak, Suriye, Araplar ve Filistinliler İngiltere ve Fransa ile ittifak olup, Osmanlı'ya savaş açmışlardır. Bunun üzerine verdiğimiz 210.000 Şehit'in kemikleri sızlıyor Filistin'i savunduğumuz için. O'nlar bu vatana canlarını verdiler, Arap'lar gibi savaş çıkınca diğer Ülke'lere kaçmadılar. Daha da yazardım fakat siyasete girmemek için yazmıyorum.

Bu nasıl bir zihniyettir? 100 yıl önce dedeleri bize isyan etti diye şimdi yaşanan bu vahşete sessiz mi kalmak lazım? Kin mi besleyelim Araplara? Hastalıklı bir düşünce bu.

wmaraci
wmaraci

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Peygamberleri öldüren lanetli bir kavmin bebekleri öldürmesi normaldir kahrolsun israil

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Yahu arkadaşlar hala "yea Araplar bizi sattı ama, oh olsun onlara" diyecek kadar vicdansız, Hamas'ta ilk füzeyi atmasaydı, ateşkesi kabul etseydi diyebilecek kadar bilgisiz insanlar var. Hala Doğu Türkistan, Uygur Türklerini mevzuya katıp olayları siyasete dökenlere var. Bu kişileri Allah'a havale ediyorum ben artık.

Allah aşkına ölen 4 günlük bebek mi sattı seni İngilizlere be. Yeter kardeşim yeter. Şu cahilce laflarınızı görmekten bıktım usandım artık, yeter. Açıkça çıkıp deyin ki kardeşim banane Filistin'den. Bu mu sizin Müslümanlık anlayışınız be. Yazıklar olsun. Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti ne hale düşmüş be.

Yeter! Günde onlarca masum insan, Müslüman kardeşimiz katledilirken bu olayı kınamaktan öte götürmeyen sisteme de yazıklar olsun, orada ölen insanların ölümüne gülebilecek seviyedeki vicdansızlara da yazıklar olsun!

tahad tahad Arch-Viz Artist 3D Design Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Neden israil saldırdı gazze'ye? sebebi hamas'ın ısrarla kullandığı füzeler değil mi? evet.

peki neden hamas, attığı füzelerle ağacı bile vuramamışken, hala da vuramıyorken israil'in tüm uyarılarına rağmen salak saçma füze kullanmaya devam etti?

neden israil'in; devam ederseniz gireceğiz uyarısına karşı, hamas saldırmaya devam etti?

neden hamas, israil'in ateşkes talebini reddetti?

neden hamas, israil'e her türlü saldırı için zemin hazırladı?

Cünkü hamas bunu vaad ederek seçildi. ramazanda propoganda yapmak için birsürü füze attı. demir kubbe %90 oranla korur. füzelerden isabet eden çok oldu. bir kişi öldü. ilk günlerde bir anaokulu yıkıldı (neyseki içinde o an kimse yoktu).

asıl soru hamas neden o tünellerden durmadan silah taşıyor değil, hamas seçmenini memnun etmeye çalışıyor. asıl soru: neden savaş ve yıkım sözü veren hamas seçiliyor? neden barış istenmiyor? ortadoğuda barış nasıl istenir, nasıl taraflar barıştırılır olmalı.

israilli 3 çocuk öldürüldüğünde bütün gazzede kutlamalar yapan (havayifişekli ve 3 parmak işareti ile hemde) ve hamasın öldürme yıkma sözlerini alkışlayan halk doğru ve barışçıl mı?

Israil ne yapmalıdır? susup bi hafta bomba yiyip kendini kubbe ile koruyabildiği kadar korusun, koruyamadığı kadar gebersin ve bişey yapmasın mı?

hamas neden cephaneliklerini hastane bodrumları yapıyor? neden milleti kalkan?
ya tamam medya koyun yaratıyor hadi de, araştırın biraz sorgulayın bence.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

tahad adlı üyeden alıntı

Neden israil saldırdı gazze'ye? sebebi hamas'ın ısrarla kullandığı füzeler değil mi? evet.

peki neden hamas, attığı füzelerle ağacı bile vuramamışken, hala da vuramıyorken israil'in tüm uyarılarına rağmen salak saçma füze kullanmaya devam etti?

neden israil'in; devam ederseniz gireceğiz uyarısına karşı, hamas saldırmaya devam etti?

neden hamas, israil'in ateşkes talebini reddetti?

neden hamas, israil'e her türlü saldırı için zemin hazırladı?

Cünkü hamas bunu vaad ederek seçildi. ramazanda propoganda yapmak için birsürü füze attı. demir kubbe %90 oranla korur. füzelerden isabet eden çok oldu. bir kişi öldü. ilk günlerde bir anaokulu yıkıldı (neyseki içinde o an kimse yoktu).

asıl soru hamas neden o tünellerden durmadan silah taşıyor değil, hamas seçmenini memnun etmeye çalışıyor. asıl soru: neden savaş ve yıkım sözü veren hamas seçiliyor? neden barış istenmiyor? ortadoğuda barış nasıl istenir, nasıl taraflar barıştırılır olmalı.

israilli 3 çocuk öldürüldüğünde bütün gazzede kutlamalar yapan (havayifişekli ve 3 parmak işareti ile hemde) ve hamasın öldürme yıkma sözlerini alkışlayan halk doğru ve barışçıl mı?

Israil ne yapmalıdır? susup bi hafta bomba yiyip kendini kubbe ile koruyabildiği kadar korusun, koruyamadığı kadar gebersin ve bişey yapmasın mı?

hamas neden cephaneliklerini hastane bodrumları yapıyor? neden milleti kalkan?
ya tamam medya koyun yaratıyor hadi de, araştırın biraz sorgulayın bence.

Sana söylenecek iki çift laf var da inan şu forumda temiz bir geçmişim olduğu için susuyorum.

Holiqan Holiqan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 211 / 116
  • Ticaret 10, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Yahu arkadaşlar hala "yea Araplar bizi sattı ama, oh olsun onlara" diyecek kadar vicdansız, Hamas'ta ilk füzeyi atmasaydı, ateşkesi kabul etseydi diyebilecek kadar bilgisiz insanlar var. Hala Doğu Türkistan, Uygur Türklerini mevzuya katıp olayları siyasete dökenlere var. Bu kişileri Allah'a havale ediyorum ben artık.

Allah aşkına ölen 4 günlük bebek mi sattı seni İngilizlere be. Yeter kardeşim yeter. Şu cahilce laflarınızı görmekten bıktım usandım artık, yeter. Açıkça çıkıp deyin ki kardeşim banane Filistin'den. Bu mu sizin Müslümanlık anlayışınız be. Yazıklar olsun. Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti ne hale düşmüş be.

Yeter! Günde onlarca masum insan, Müslüman kardeşimiz katledilirken bu olayı kınamaktan öte götürmeyen sisteme de yazıklar olsun, orada ölen insanların ölümüne gülebilecek seviyedeki vicdansızlara da yazıklar olsun!

Arkadaşa katılıyorum. Filistin ihanet etti diye yapılanları reva gören bir insan nasıl bir insandır. Bunu diyen bir insan kürtlere de karşıdır ne de olsa (sözde) vatan haini değil mi ? Cahilce düşünceler bunlar hepsi , sadece kindarlıktır. Masuma sıkılan her mermiye verilen destektir.

tahad tahad Arch-Viz Artist 3D Design Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

isousluer adlı üyeden alıntı

Sana söylenecek iki çift laf var da inan şu forumda temiz bir geçmişim olduğu için susuyorum.

Cok korktum.

Insan gibi karsit düsünceye, seninin gibi düsünmeyenlere saygi duyabilirsin; sen de konusmayi deneyebilirsin mesela?

Yazdiklarimda amacim polemik yaratmak degil. Objektif bir sekilde olanlari yaziyorum. Ölen her masuma dil, din, irk farketmeksizin senden cok üzülüyorum ama o masum siviller ne icin, ne ugruna, neden öldürülüyorlar, bunun analizini yapiyorum.

Iyi okuyun arkadaslar.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al