-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba wmaracı forum üyeleri,
Bir hosting firması kurmak istiyorum. Başlangıç olarak reseller alıp hosting satışı yapmak istiyorum. Eğer olursa böyle devam edip geliştirmek istiyorum. Ve sizlere bir kaç sorum olacaktı;
1-Herhangi bir belge almam gerekiyor mu? Almam gerekirse nasıl alınır? Ne kadar bir zamanda alınır?
2-Vergi gibi işlemler var mı?
3-Bildiğiniz iyi, güvenilir ve sorun çıkarmayacak Reseller satıcısı var mı?
4-Reseller'da cpu konusuna açıklık getirir misiniz?
5-Resellerdaki cpu genel mi? Yoksa resellerdaki her bir site için özel cpu'umu var? Varsa bunları kim böyle satıyor?
6-Eklemek istediğiniz bilgileriniz varsa ekleyebilirsiniz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Not: Birçok forumda yardımcı olmak yerine hep dışlanmış şekilde cevaplar verilmiş. Sizden böyle bir şey beklemiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan kişiler cevap verirse sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
evet YS belgesi
ofis açarsan vergi olur
isimtescil.net ve guzel.net.tr :2 yıl reseller kullandım
tam bilmiyorum ama %20-25 arası olur genellikle
bilmiyorum
bukadar
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
YS Belgesi alman gerekecek. Ofis kurarsan vergi ödemen gerekecek. Home Ofis olarak çalış vergini de öde bu benim tavsiyem. İsimtescil.net alan adı konusunda çok iyi bir türk firması fakat hostingleri kullanılmaz. Guzel.net.tr kullanılabilir. Bir de unutma bu işte her şey Müşteri Memnuniyeti gerisi gelecektir. Ys belgesi 1 2 haftada gelir. YS belgesi almak için TİB e başvuru yapman gerekiyor galiba. Google a YS Belgesi başvuru yapma diye yazarsanız bulursunuz. Başarılar. (Yazım Yanlışım Olabilir Mobilim)
ChecK
www.hburaktasyurek.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Server Uzmanı ve Php Dev.
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bana konu linkiyle birlikte pm atar mısın sana daha uygun bir yol anlatayım pcye gecince
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Benim de merak ettiğim birşey var. Sadece alan adı satışı için ys belgesi almak gerekiyor mu ?