Sizin yazdıklarınızda sadece ırkçılık dan başka birşey yok. Sizin bir insanın ölümüne üzülmeniz için illa türkmü olması gerekiyor. Sahilde oynayan çocukların üzerine bomba atılıp katlediliyor. O çocuklar sizin kardeşiniz veya çocuğunuz olsada yinede aynı tepkiyi verirmiydiniz çok merak ediyorum. Ama anladığım kadarıyla sizin bildiğiniz birşey var o da ırkçılık. Bende türküm ama sizin gibi kafatasçılık yapanlardan nefret ediyorum. Yazık…
Dediklerim Türk siyasetinde ırkçılık değil, Milliyetçiliği anımsatmaktadır.
Bu nasıl bir zihniyettir? 100 yıl önce dedeleri bize isyan etti diye şimdi yaşanan bu vahşete sessiz mi kalmak lazım? Kin mi besleyelim Araplara? Hastalıklı bir düşünce bu.
Şuan'da bir, çok yazıda Hitler'i ortaya atıyorsunuz. Hitler'in yaptığı şeyin güzel olduğunu savunuyorsunuz. Asıl hastalıklı düşünce tek taraflı bakmak, bu düşünceyi benimsemektir.
Yahu arkadaşlar hala "yea Araplar bizi sattı ama, oh olsun onlara" diyecek kadar vicdansız, Hamas'ta ilk füzeyi atmasaydı, ateşkesi kabul etseydi diyebilecek kadar bilgisiz insanlar var. Hala Doğu Türkistan, Uygur Türklerini mevzuya katıp olayları siyasete dökenlere var. Bu kişileri Allah'a havale ediyorum ben artık.
Allah aşkına ölen 4 günlük bebek mi sattı seni İngilizlere be. Yeter kardeşim yeter. Şu cahilce laflarınızı görmekten bıktım usandım artık, yeter. Açıkça çıkıp deyin ki kardeşim banane Filistin'den. Bu mu sizin Müslümanlık anlayışınız be. Yazıklar olsun. Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti ne hale düşmüş be.
Yeter! Günde onlarca masum insan, Müslüman kardeşimiz katledilirken bu olayı kınamaktan öte götürmeyen sisteme de yazıklar olsun, orada ölen insanların ölümüne gülebilecek seviyedeki vicdansızlara da yazıklar olsun!
Allah aşkına ölen 4 günlük bebek mi sattı seni İngilizlere be. Yeter kardeşim yeter. Şu cahilce laflarınızı görmekten bıktım usandım artık, yeter. Açıkça çıkıp deyin ki kardeşim banane Filistin'den. Bu mu sizin Müslümanlık anlayışınız be. Yazıklar olsun. Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen bir peygamberin ümmeti ne hale düşmüş be.
Yeter! Günde onlarca masum insan, Müslüman kardeşimiz katledilirken bu olayı kınamaktan öte götürmeyen sisteme de yazıklar olsun, orada ölen insanların ölümüne gülebilecek seviyedeki vicdansızlara da yazıklar olsun!
Doğu Türkistan siyaset değil, soykırım meselesidir. Bunu düzeltmekte fayda var. İkincisi "Müslüman kanı dökenler" ne zamandır kardeşimiz oldu? Arap'lar bizi sattı demiyorum, direkt olarak savaş ilan ettiler bu da üç. Yazıları kendi çapınızda, çarpıtıp yazmayınız.
Su saatten sonra size söylenecek bir söz bulamıyorum zira "beni sadece Türkiye ilgilendirir. Bana insanlar ölüyor diye name yapmayın " sözü yeter
Bu arada ben tarihciyim ve emin ol tarihi bu forum daki hemen herkesden çok daha iyi bilirim,
Çukurunuzda sizi yalnız bırakıyor ve Allaha emanet olun diyorum
Bu arada ben tarihciyim ve emin ol tarihi bu forum daki hemen herkesden çok daha iyi bilirim,
Çukurunuzda sizi yalnız bırakıyor ve Allaha emanet olun diyorum
Mağdem tarihi çok biliyorsunuz, Kudüs'ün Musevi'lerin ve Din aleminin başkenti olduğunu bilmeniz gerekmektedir. İbrahim ve İsrailoğulları Arap'lardan önce Kudüs'te yaşamıştır. Antik İsrail'de bunun kanıtıdır. Gelmiş burada Tarih'i sizden çok iyi biliyorum diyorsunuz bir de. Bilginizin olmadığı, "Laf olsun, torba dolsun" mantığı ile yazdığınızı bütün forum anlamıştır umarım.