weblozi adlı üyeden alıntı

"Mağdem tarihi çok biliyorsunuz, Kudüs'ün Musevi'lerin ve Din aleminin başkenti olduğunu bilmeniz gerekmektedir. İbrahim ve İsrailoğulları Arap'lardan önce Kudüs'te yaşamıştır. Antik İsrail'de bunun kanıtıdır. Gelmiş burada Tarih'i sizden çok iyi biliyorum diyorsunuz bir de. Bilginizin olmadığı, "Laf olsun, torba dolsun" mantığı ile yazdığınızı bütün forum anlamıştır umarım"

Size sadece gülüyorum, o zaman sizin gibi düz mantık kuralım "anadolu topraklarında biz Türklerden önce iyonlar lidyalilar firigler turuvalilar vardı bunlarda antik yunanistan ve helenistik anlayış ile soydastir, o halde Türkiye yunanlarindir mı diyeceğiz, "Laf olsun, torba dolsun" Bırakın su ırkçı söylemleri ve su hadisi düşün

""Rabbiniz de birdir, babanız da birdir. Dininiz ve Peygamberiniz de birdir. Arabın Acem, Acemin de Arab üzerinde bir üstünlüğü yoktur. Yine kızılın kara üzerine, karanın da kızıl üzerine üstünlüğü yoktur. Hiç bir milletin diğerine üstünlüğü yoktur. Yalnız takva bakımından biri diğerine üstün olur."
(Ramuz- İbni Neccar)

Ama ne yazsam boş ölenler köpekler olsaydı eminim daha ok ses getirirdi, zira anlayışı tıpkı yahudiler gibi ırkiyet uzerine bina edilenlere kendi ırkından başkasının ölümü sıkıntı vermez.

Aynı şeyleri yazacaktım, hocam yazmış zaten. İmzamı atıyorum altına.