Hocam oyunda anca 120 l olursan zevki cikiyor artik cunku pvp de herkesi kesiyolar bide uniqe leri hep onlar aliyor :)
Hocam suan benim oynadigim server ara sira crowded oluyor Aquarius tayim ben. Birde cauntarius diye bi server var orasi da dolu oluyor genelde. Diğerleri hep bos :))
silmeyin hocam arada oynariz gelirsiniz benim servera :) para felan veririm size :)
Hocam suan benim oynadigim server ara sira crowded oluyor Aquarius tayim ben. Birde cauntarius diye bi server var orasi da dolu oluyor genelde. Diğerleri hep bos :))
silmeyin hocam arada oynariz gelirsiniz benim servera :) para felan veririm size :)
Sagolun hocam :) Valla benim hesaplarin hepsi persia daydi sonra serverlar birlesince nerde oldugunu bilmiyorum :D
Valla zor ama eger baslarsam soyle yaparim hocam bi wizard falan acip bota birakirim digerlerine sp farm yaptirip kasarim . Ama iste oyunun ici disi para olmus illa para yatirmak gerekiyor belli bir leveldan sonra . Ki benim merak ettigim hala taxi var mi orada yoksa bos mu ? :D