-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öncelikle merhabalar hayırlı Ramazanlar, Her gün 1 dizi veya 1 film izliyorum. 3 günde de 1 kitap okuyorum ve bu yönümü kullanarak biraz para kazanmak istiyorum. İncelemeleri kendim yapacağım için siteyle daha çok ilgileneceğim. Ailemin zoruyla kitap okumaya başladım ve aileme bin şükürler olsun ki her gece kitap okuyorum bana bu alışkanlığı kazandırdıkları için çok şanslıyım. Sitem için isim de bulamadım. Hem isim konusunda hem de projem konusunda yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Güzel bir site olur hatta kitap inceleme üzerine ziyarette bile bulunabilir.
Siteyi açarsanız açtıktan sonra incelenmesini istediğiniz kitaplar/diziler/filmler diye de bir istek yeri yaparsanız bir fark yaratmış olabilirsiniz belki.
Domain önerisine gelince bir kaç isim buldum şimdi özel mesaj ile göndereceğim.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir zamanlar bende acacaktım ama kitap okumadığımdan bıraktım :) . Ben izlediğim bir filmden esinlenmiştim adı UZUN HİKAYE domainide uzunkitap.com diye ama yapamadım istersen bi bak filmi mutlaka izle
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
filmin ismi uzun hikaye :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
insanların isteklerini dikkate alarak kitap incelemelerinde ve dizi film tanıtım ve incelemelerinde bulunabilirsin. güzel bir düşünce güzel bir site ortaya çıkar ama büyük emek istiyen bir site ama tutturursan para da gelir