lostyazilim
tr.link

Film, Dizi ve Kitap İnceleme Sitesi

14 Mesajlar 1.482 Okunma
lstbozum
tr.link

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Öncelikle merhabalar hayırlı Ramazanlar, Her gün 1 dizi veya 1 film izliyorum. 3 günde de 1 kitap okuyorum ve bu yönümü kullanarak biraz para kazanmak istiyorum. İncelemeleri kendim yapacağım için siteyle daha çok ilgileneceğim. Ailemin zoruyla kitap okumaya başladım ve aileme bin şükürler olsun ki her gece kitap okuyorum bana bu alışkanlığı kazandırdıkları için çok şanslıyım. Sitem için isim de bulamadım. Hem isim konusunda hem de projem konusunda yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

wmaraci
reklam

Smyrna35 Smyrna35 Web Programming Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 118 / 183
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,
Güzel bir site olur hatta kitap inceleme üzerine ziyarette bile bulunabilir.
Siteyi açarsanız açtıktan sonra incelenmesini istediğiniz kitaplar/diziler/filmler diye de bir istek yeri yaparsanız bir fark yaratmış olabilirsiniz belki.
Domain önerisine gelince bir kaç isim buldum şimdi özel mesaj ile göndereceğim.
İyi forumlar.

demirelplus demirelplus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Bir zamanlar bende acacaktım ama kitap okumadığımdan bıraktım :) . Ben izlediğim bir filmden esinlenmiştim adı UZUN HİKAYE domainide uzunkitap.com diye ama yapamadım istersen bi bak filmi mutlaka izle

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

demirelplus adlı üyeden alıntı

Bir zamanlar bende acacaktım ama kitap okumadığımdan bıraktım :) . Ben izlediğim bir filmden esinlenmiştim adı UZUN HİKAYE domainide uzunkitap.com diye ama yapamadım istersen bi bak filmi mutlaka izle

Smyrna35 adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Güzel bir site olur hatta kitap inceleme üzerine ziyarette bile bulunabilir.
Siteyi açarsanız açtıktan sonra incelenmesini istediğiniz kitaplar/diziler/filmler diye de bir istek yeri yaparsanız bir fark yaratmış olabilirsiniz belki.
Domain önerisine gelince bir kaç isim buldum şimdi özel mesaj ile göndereceğim.
İyi forumlar.

Gerçekten yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. İncelenmesini istediğiniz kitap, film ve dizi bölümü fikri çok hoşuma gitti bu fikir için de ayrı teşekkür ediyorum. Uzun Kitap filmini de en kısa zamanda izleyeceğimden emin olabilirsiniz. Özel mesaj ile isim önerilerinizi aldım not ettim öneriler için de teşekkürler.

wmaraci
wmaraci

demirelplus demirelplus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
filmin ismi uzun hikaye :)

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

demirelplus adlı üyeden alıntı

filmin ismi uzun hikaye :)

Özür dilerim. Dalmışım 2 mesajı alıntı yapınca oluyor arada öyle sorunlar affedin.
demirelplus

kişi bu mesajı beğendi.

zorromorro zorromorro Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad K** B**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 11 / 15
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam isterseniz http://diziizlettik.com/yazdikca/ sitem var bunun için açmıştım bende. Sizin istediğiniz bir subdomainde size ücretsiz ve reklam gelirinizden 1 kuruş almayacak şekilde subomain verebilirim? Nedeni de şudur. benim yabancı dizi sitem var. Orada 1. ayın sonundan itibaren haftada 1 bana link çıkışı sağlamanız amacıyla. Zaten subdomainim olduğunuz için size bir zararı olmayacaktır. Banada katkısı olacaktır ne dersiniz? iletişim için skype: satrancali

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

zorromorro adlı üyeden alıntı

Hocam isterseniz http://diziizlettik.com/yazdikca/ sitem var bunun için açmıştım bende. Sizin istediğiniz bir subdomainde size ücretsiz ve reklam gelirinizden 1 kuruş almayacak şekilde subomain verebilirim? Nedeni de şudur. benim yabancı dizi sitem var. Orada 1. ayın sonundan itibaren haftada 1 bana link çıkışı sağlamanız amacıyla. Zaten subdomainim olduğunuz için size bir zararı olmayacaktır. Banada katkısı olacaktır ne dersiniz? iletişim için skype: satrancali

Skype adresinizi ekledim dilerseniz oradan devam edelim.

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
insanların isteklerini dikkate alarak kitap incelemelerinde ve dizi film tanıtım ve incelemelerinde bulunabilirsin. güzel bir düşünce güzel bir site ortaya çıkar ama büyük emek istiyen bir site ama tutturursan para da gelir

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

bjlkl adlı üyeden alıntı

insanların isteklerini dikkate alarak kitap incelemelerinde ve dizi film tanıtım ve incelemelerinde bulunabilirsin. güzel bir düşünce güzel bir site ortaya çıkar ama büyük emek istiyen bir site ama tutturursan para da gelir

İlk etapta para kazanmak istemiyorum. Çünkü siteden ilk zamanlar para beklersem sitedeki yazılarla değil reklamlarla ilgileneceğim bu da yazılarımda olumsuz bir etki bırakacaktır. Sitedeki yazılar olumsuz etkilenirse hem sitenin geleceğini hem de emeklerimi boşa atmış olurum. İstek bölümü kısmını yapacağım. Teşekkürler.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al