Rick35 adlı üyeden alıntı

SosyalHit gibi birşey mi ?
Bu arada başarılar.

Evet, sistem şuan o tarz sitelerin kullandığı alt yapı ile aynı şekilde çalışmaktadır. Aradaki tek fark amaç, amacımız kredi satıp bişeyler kazanmak değil. İlk önceki hedefimiz bu pazar alanında başarılı olup olamayacağımız? Bu sorunun cevabını olumlu olarak görürsek eğer sistem ve altyapı tamamen değişerek daha profesyonel bi arayüz ve alt yapı ile hizmet vermeye odaklanmak olucaktır. Şimdilik tek amacımız kayıt olan kullanıcılarımız arasında bri havuz oluşturarak bu havuzun içerisinde büyük bir kredi miktarını kısır döngü olarak döndürmektir. Elbetteki bu kısır döngü döndükçe siz kullanıcılarımız kazançlı çıkacaklardır.

TemizDosyaNet adlı üyeden alıntı

bu tarz siteler çoğaldıkça rekabette çoğalıyor extraların fazla olması size birşeyler katabilir projenizde başarılar dilerim üye oldum deneyeceğim .


Teşekkürler, sistem beta aşamasındadır. 2 ay boyunca hiç bir değişiklik yapılmadan bu aşamada kalmasını temenni ediyoruz. Bu 2 aylık süre boyunca siz kullanıcılarımızın görüşleri ve önerileri doğrultusunda sistemde düzeltmeler/değişiklikler gerçekleştirilicektir. Tasarım ve sistem sadece pazar alanındaki etkiyi tartmak için şuan kullandığımız bir scriptir. Bu script elbette değişicek ve eğer hedeflerimiz doğrultusunda bir adım dahi atmış olursak bundan 2 ay sonra daha profesyonel bir şekilde hizmet vermeye devam edicez. tüm kayıt olan kullanıcılara teşekkür ediyorum