grafen adlı üyeden alıntı

daha dur belkide olmaz 10 güne belli olur herşey olacağına varır fazla kafana takma

Kardeşim bilemiyorum bu benim için önemliydi

Graphicer53 adlı üyeden alıntı

Sistemin vermiş olduğu kolaylıklar yanında böyle dezavantajlar da var maalesef. Geçmiş olsun hocam ne diyelim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Arkadaşın da dediği gibi üniversiteye gittikten 1 sene sonra yatay geçiş imkanın var ama not ortalamanın iyi olması gerekiyor.
Ama dur bakalım. Aslında neyin ne olacağı belli olmaz. ÖSYM bu :)

Sağ ol kardeşim süreyi uzatmadılar nolur yani 1 gün daha uzatsalar

mercanshark adlı üyeden alıntı

geçmiş olsun kardeşim benimde başıma farklı bir talishsizik geldi
tam güncelleme yaptım saat 00:00 oldu güncellemeleri bitirdi ösym benim güncellemede yalan oldu :S

Ösym yi aradım değişiklik yapamazsınız dedi dilekçe yazsam Ankara'ya dedim kabul olmaz dediler vallahi ne yapıcaz biz böyle

fanofdidier adlı üyeden alıntı

Hocam eğer bölüm 2 yıllıksa şöyle bir durum var. Bizzat kendim yaşadım. 360 puanım varken 240 puanlık olan 2 yıllık bir bölüme başvurmuştum.Fakat meslek liselerinin önceliği olan bir bölümmüş.Dolayısıyla 1. girmem gerekirken o bölüme giremedim. Alt sırada olan 4 yıllık bölüme yerleşmiştim.
Sizde de böyle bir durum olabilir.

Kardeşim istediğim başka ilde fakat ben kendi ilde olanı üste yazdım sınavsız geçiş olarak istediğimi alta yazdıdığım için istemediğim gelicek :/

emirhanmacit adlı üyeden alıntı

Ben olsam bir yıl daha sınava çalışırdım daha iyi bölüm okurdum

Bakalım kardeşim