wmaraci reklam
tr.link

Alan adı satmak için YS belgesi gerekli midir?

13 Mesajlar 1.733 Okunma
acebozum
tr.link

Skala Skala https://mekasosyal.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek İletişim Hizmetleri
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 533
  • Beğeniler 32 / 52
  • Ticaret 9, (%100)
Hocam bi ara bende açtım bu konuyu reseller club üzerinden konuştum fatura kesimi falan bu iş için şirket olmak zorunlumu diyede şirket olmadan da firmamız üzerinden fatura oluşturup satış ypabilirsiniz demişlerdi

googleasistan
reklam

Safe Linux Safe Linux Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** M**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Ys gerekli değil ama müşteri kayıbına yol açar her müşteri sorar yer sağlayıcı var mı diye oyüzden az'da olsa kalite için önem taşır şuan yerinde olsam başvuru yaparım ilerde host satişi sunucu işine girersen cok lazım olur ben başvuru yaptim 3 ay geçti daha onay gelmedi

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

Economist adlı üyeden alıntı

Bunun için de belge gerekmiyor.Hosting için YS belgesi gerekli, Hosting satışı da yapacaksanız.

Teşekkürler hocam.

Skala adlı üyeden alıntı

Hocam bi ara bende açtım bu konuyu reseller club üzerinden konuştum fatura kesimi falan bu iş için şirket olmak zorunlumu diyede şirket olmadan da firmamız üzerinden fatura oluşturup satış ypabilirsiniz demişlerdi

Bilgi için teşekkürler hocam.

Safe Linux adlı üyeden alıntı

Ys gerekli değil ama müşteri kayıbına yol açar her müşteri sorar yer sağlayıcı var mı diye oyüzden az'da olsa kalite için önem taşır şuan yerinde olsam başvuru yaparım ilerde host satişi sunucu işine girersen cok lazım olur ben başvuru yaptim 3 ay geçti daha onay gelmedi

Hocam başta da söylemiştim, hosting satışı yapmayı planlamıyorum. Şu an için sadece alan adı satışı yapacağım. Biraz araştırdım YS belgesi vermiyorlarmış, o yüzden de başvurmadım. Ama siz YS belgesini alınca bilgilendirirseniz çok iyi olur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al