hocam se değilmiydin bir arkadaşın konusuna 0.50 tl ye yazılacak makaleden ne kalite bekliyorsun deyip konuyu baltalayan şimdi ben sana soruyorum 0.50 tl makaleden ne kalite bekliyorsun:confused:
Evet bendim. Ancak millet emeğini bedavaya vermeye alışmış. Ben kalitemi referanslarımla zaten sunuyorum. Konunun altına da sebebini belirttim. Ha onlar dahada düşürsün 0,25 'e de düşerim hiç sorun değil. Bazı şeylere tepki vermediğimizden bu durumdayız. Herkesin ihtiyacı var. Belki kimi okul harçlığını kimi çocuğunun ilaç parasını vs çıkaracak. Herkes ben 50 kuruş alayımda banane demesin. Bakıyorum adam başlık atmış, 5000 makale var %100 seo uyumlu diyor. Makale başlıklarına bakıyorum çoğu 150 karakter. 150 karakter başlığı olan bir makale nasıl seo uyumlu oluyorsa. Bazı bilmeyen webmaster arkadaşlarda sağ olsunlar ucuz diye koşuyorlar. Ben fiyatı indirdimse bunlara tepki olarak indirdim. Ha ne kalite bekliyoruza gelince ise referanslarım ortada hocam. Teşekkürler ben size kızmadım ne güzel tepkinizi verdiniz bana da olsa. Konumu baltalamayın demedim :)