kaderebak adlı üyeden alıntı

NEden kazanılmasın ? Neye istinaden söylüyorsunuz açarmısınız ?


neye istinaden söylüyorum dostum biliyormusun,???? yıllardır bu işlerin içinde olmam istinadesinden...

benim internetteki ilk para kazanma girişimimdir :)) sürüyle emek, sürüyle zaman ayırırsın eline üc beş kuruş ya geçer yada geçmez.

sonra upload olayına daldım baktım bu işden bi cacık olmaz. bunaltmaya başladı beni. upload işinde sopa yasası çıkana kadar çok iyi kazanıyordum.

he şuan neyle uğraşıyosun diyorsan. şuan survey download + clickbank. ne kazanıyorsuna gelince çok şükür. ayda normal maaşlı çalışan birinin eline geçen para geçiyor...

BU ARKADAŞADA VE HATTA BURDAKİ BÜTÜN ARKADAŞLARA GÜZEL BİR FİKİR VEREYİM. değerlendire bilen değerlendirir. benim en kısa zamanda girişeceğim konu.

OLAYI ÖZETLEYEREK ANLATAYIM.

arkadaşlar yukarıdada dediğim gibi taaa üni yıllarımda harçlık olsun diye kendimi attım int. para kazanma konusuna denemediğim şey kalmadı.

şunu söyleyim internetten gerçekten güzel paralar kazanıyor. ben çoğu şeyi deneme yanılma yöntemiyle öğrendim. çok kişiye ulaştım yardım ettim kimi yardım etti (edenlerden allah razı olsun) kimi bilgisini paylaşmadı.

anlatacağım yöntem çok basit. com.net.org.biz uzantalı bir site açıyoruz. sitemiz güncel konuları içeren halkın ilgisini çekecek bir alanda olursa daha iyi olur.

facebooktan veya twitterden güncel bir sayfa satıl alıyoruz. sitemizi başlıyoruz doldurmaya. adsendeden reklam almaya başlıyoruz. iş bundan sonra sitemizde paylaştığımız konuları arada sayfamızda paylaşmaya kalıyor. gelsin hit gelsin adsense geliri.

konuyu çok ama çok yüzeysel anlattım. para kazanmak istiyorsanız bu ve buna benzer birçok yöntem kullanarak güzel para kazanırsınız.

basit anlattım ama okadar kolay değildir. emek, sabır ve araştırma işidir.

gerçekten ben emek veririm, ben sabırlıyım ben araştırmacıyım ben okumaya sürekli güncel olmaya açığım diyorsan bana ulaşın.

hiç bişe satmıyorum yanlış anlamasın kimse. zamanında bende geçtim bu yollardan. elimden geldikçe yardımcı olurum.