Mâlum Ramazan'ın son haftasına girmiş bulunmaktayız. İstanbul'un, ülkenin gerçek başkenti olmasına rağmen forumda esamesi okunmaması bir hayli dikkatimi celp etti. Başaracağım konusunda şüphelerim olsa da, iftar vesilesi ile bir buluşma organizasyonu düzenlemek istedim. Birbirimizi tanımak, fikir teatisinde bulunmak ve realitede de dostluk kazanmak adına iyi olabileceğini düşündüğüm bir fikirdir.

Organizasyon Detayları
    [*]İftar yemeğine katılım ücreti yoktur. Buluşma esnasında bize en uygun neresi varsa oraya gidip, herkes kendi cebinden ödeyerek orucumuzu açarız.
    [*]İftar yemeği sonrasında güzel bir kafeye gider nargile, çay, sigara, muhabbet keyfi yaparız. Çaylar benden :cool:
    [*]Vakit kalırsa, katılımcı arkadaşların PES'te ne kadar iddialı olduklarını da öğreniriz ;)


En başta da dediğim gibi, oldukça güç bir buluşma ancak inşallah başarıyla gerçekleştiririz. Güzel ve keyifli bir akşam olacağından eminim. Katılmak isteyenler konu üzerinden ya da özel mesaj yoluyla isteklerini belirtebilirler.

Etkinlik Tarihi ve Saati
Aramızda çalışanların da olduğunu varsayarak etkinliği, 26 Temmuz 2014 Cumartesi günü saat 19.00'da yapmayı uygun gördük.

Etkinlik Yeri
Buradaki cevaplardan yola çıkarak çoğu kişi Kadıköy'de buluşulmasını istedi. Buna göre, Kadıköy'deki Beşiktaş İskelesi'nin önü (Metro çıkışı) buluşma yer olarak ayarlanmıştır.

NOT: Ricâ ediyorum, ismini yazdıranlar arasında mücbir sebepler dışında katılıma riayet olsun. Karşılıklı güven duygusunun, forumdaki ticarete de olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Katılımcı Listesi

    [*]Mukim
    [*]Sezer Okçu
    [*]ertunc58
    [*]frkn


Ek Olarak: Katılımcı listedekilerin özel mesaj yoluyla bana cep telefonu numaralarını göndermelerini ricâ ediyorum.
«»«»«»
Etkinliğimiz 5 kişi ile başlamış ve birazdan yemek ile devam edecektir ;)
«»«»«»
Etkinliğimiz sona ermiştir. Katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Güzel dostluklar kurduk. Bir dahaki sefere daha kalabalık olmak dileğiyle.