keşke siteyi kapatınca ordaki çocuklar ölmese keşke. bugün saldırı var boykot ediyoruz ama yarın yine biz temin edecez kendi kardeşimize sıkılan kurşunu bizim huyumuz bu. çabuk alevlenir çabuk unuturuz.
eleştirmek amacıyla söylemiyorum ama kapatınca ne oldu ? insanlar ölmüyor mu artık ?
Zone yok bir şey yok.DDOS atmışlardır büyük ihtimal.Tebrik ediyorum ama savaşı bitirmişler , bu saatten sonra İsrail 'in işi zor.
Tebrikler Lamerler , Ddosdan öteyede gidemezsiniz zaten.
Coca-Cola'ya saldırı yapınca saldırılar duruyor muymuş?
Ellerine, parmaklarına sağlık, tepki tepkidir, büyüğü küçüğü olmaz, onlar en iyi bildikleri yolla yapmışlar, helal olsun.
Böyle şeyler bana çok saçma geliyor. Sen git coca-cola'nın sitesini hackle, ee ne oldu. Ölmüyorlar mı artık ölüyorlar. Bu bizim ay-yıldız falan filan fasa fiso yani. Zaten hackleyememişler bile DDOS atmışlar.
Herkes kendi dilinden konuşur.Arkadaşın dediği gibi tepki tepkidir ister ddos atsın ister index atsın.Bu tepkide bizde varız demesi yeterli.
tep ki tepkidir kardeşim eleştireceğinize siz ne yaptınız onu söyleyin
Arkadaşlar iyili kötülü yorumlara yanıt vermek istiyorum. Bugün yapılan şu hareket bile "kınıyorum" demekten binlerce kat ötededir. Bu söylediklerim siyasi olarak algılanmasın yıllardır hep söylenen sözler. Bugün israile lanet okumak bile sessiz kalmaktan iyidir.