political adlı üyeden alıntı

keşke siteyi kapatınca ordaki çocuklar ölmese keşke. bugün saldırı var boykot ediyoruz ama yarın yine biz temin edecez kendi kardeşimize sıkılan kurşunu bizim huyumuz bu. çabuk alevlenir çabuk unuturuz.


fanofdidier adlı üyeden alıntı

eleştirmek amacıyla söylemiyorum ama kapatınca ne oldu ? insanlar ölmüyor mu artık ?


Batarya adlı üyeden alıntı

Zone yok bir şey yok.DDOS atmışlardır büyük ihtimal.Tebrik ediyorum ama savaşı bitirmişler , bu saatten sonra İsrail 'in işi zor.


YazTurkiye adlı üyeden alıntı

Tebrikler Lamerler , Ddosdan öteyede gidemezsiniz zaten.


MertBalci adlı üyeden alıntı

Coca-Cola'ya saldırı yapınca saldırılar duruyor muymuş?


weycell34 adlı üyeden alıntı

Ellerine, parmaklarına sağlık, tepki tepkidir, büyüğü küçüğü olmaz, onlar en iyi bildikleri yolla yapmışlar, helal olsun.


Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

Böyle şeyler bana çok saçma geliyor. Sen git coca-cola'nın sitesini hackle, ee ne oldu. Ölmüyorlar mı artık ölüyorlar. Bu bizim ay-yıldız falan filan fasa fiso yani. Zaten hackleyememişler bile DDOS atmışlar.


Forcerecon adlı üyeden alıntı

Herkes kendi dilinden konuşur.Arkadaşın dediği gibi tepki tepkidir ister ddos atsın ister index atsın.Bu tepkide bizde varız demesi yeterli.


Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

tep ki tepkidir kardeşim eleştireceğinize siz ne yaptınız onu söyleyin


Arkadaşlar iyili kötülü yorumlara yanıt vermek istiyorum. Bugün yapılan şu hareket bile "kınıyorum" demekten binlerce kat ötededir. Bu söylediklerim siyasi olarak algılanmasın yıllardır hep söylenen sözler. Bugün israile lanet okumak bile sessiz kalmaktan iyidir.