-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar Merhaba. Çok oynanan item satışları bulunan tanıtmak için bolca site bulunan bir online oyun için pvp kurmak istiyordum. Çevremde en çok oynanan ve benim de tek oynadığım ve anladığım online oyun WolfTeam dı. Ancak WolfTeam'ın Pvp dosyaları henüz deşifre edilmediğinden ben de çevremde en çok oynanan 2. Online oyun MT2'ye yöneldim. Sunucu buldum bütçeyi hallettim ama bir sorunum kaldı ; Bu oyundan zerre kadar anlamıyorum! Diyenler olacaktır ki aç serveri tanıt birkaç yerde sonra bırak işlesin. Ama ben bu Pvpnin diğerlerine benzememesini istediğimden aşırı edit yapmak istiyorum ama anlamadığım bir oyuna nasıl ve ne konuda edlt yapayım bilmiyorum. Beni ortak yap halledeyim diyecekler hiç mesaj yazmasınlar. Sizlerden yalnızca Metin2 Turkish Server' da veya başka PVPlerde şikayet ettiğiniz keşke olmasaydı dediğiniz ya da keşke şu olsaydı dediğiniz şeyleri yorun olarak bekliyorum bu şekilde beyin fırtınası yaparak serveri dünyanın en iyi mt2 serveri yapacağız yorumlarınızı beklerim.