-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Hocam hiç bulaşmayın bence. Biraz daha ekleyip orjinalini alın daha iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alıp almamak size kalmış ama alırken elinizle kontrol etmeden almayın görerek alın.
İstanbul'a gittiğimde almıştık adam 1 yıl garanti vermişti yerinde telefonu 2 saat inceleyip almıştık. telefonu alalı 2 yıl oldu hala takır takır çalışıyor bu kadar zaman kullandıktan sonra bozulsa da problem yok :). tek sorun düzgününü bulmak. onun için güvenebileceğiniz yerden alın mümkünse tüm detaylarını inceleyip öyle alın özelliklede şebeke ve wifi test edin replika telefonların çoğunda fake bilgiler var mağazadan başka bir benchmark programı indirip test edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker & Yazar
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende alacaktım fakat onu alacağıma 2 ay beklerim dedim bekledim gittim orjinal s4 aldım maşallah beklediğimede değdi.
Makale Yazılır - PM AT - Skype : seomakaleyazimi@hotmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gemi Operatörü
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vereceğiniz paraya yazık olur. Yerinizde olsam biraz daha sabreder adam akıllı bir telefon tercih ederim. Paranızı kolay kazanmıyorsanız, replika telefon işinden uzak durun.
"Paylaşmak, erdemdir."
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Replika telefonlardan uzak durun. Ucuz diye aldanıp satın almayın. Discovery ve T50 gibi 500-700 TL arasında çok güzel telefonlar var, onlara bakmanızı öneririm.
Replika telefonlar, elbette işinizi görür. Ancak donanımı iyi olmaz, kamera kalitesi tatmin etmez, işletim sistemi çok akıcı olmaz vs. vs. Hatta bataryası bile patlayabilir desem abartmış olmam. Elinizde patlar ve memnun kalmazsınız diyerek özetlemiş olurum sanırım. :)