İyi hoş demişsiniz ağzınıza sağlık ama facebook kurulduğunda @edu uzantısından başka özelliği yoktu ki daha sonra açıldı diğer uzantılara. İnsanlar kitlelere hitap eden projeleri daha çok seviyor. Zuckerberg bunu yaptı , ünv kitlesini seçti yetmedi diğer uzantıları da açtı oldu bitti. Twitter neden tuttu ? Çünkü önemli olan buradaki popülerlik istediğiniz kadar özgün olun hatta isterseniz kendi yazılım dilinizi bulun bütün içerikleri vs vs kendiniz girin bir popülerlik kazanmazsanız netice yine sıfır olacak. Twitterı genellikle ünlüler ve politikacılar kullandığından insanlara cazip geldi. Bir ünlünün kaleminden anında okumak olarak görebilirsiniz. Bunun yanında dm mevzusu da önemli bir yere sahip tabiki
Hocam peki twitter o ünlüleri paraylamı aldı size bahsettiğim şey kullanmak için onlara bir neden sunun anlamanız gereken şey bu neden sizin sitenizi kullansınlar Türk sitesi fln diye saçma şeyler söylemeyin şöyle kendinize sorun ben neden bu siteyi kullanayım ayrıca sizde kendi çevrenizde siteyi yaymaya başlaya bilirsiniz ayrıca facebook fln gözünüzde büyültmeyin hepsi sıfırdan başladı ben her projemde kendime sorarım benim başka siteden farkım ne?