-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba. İki kişilik, bir ben birde arkadaşımın olduğu bir ekibimiz var. Bildiğimiz gibi ingilizce siteye adsense daha çok kazandırıyor. Sizce hangi kategoride ingilizce blog açmalıyız?
Üst düzey ingilizce bilgimizi varsayın. Makale yazmak sıkıntı değil. Fikirlerinizi almak istedim. Değerli fikirlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer gerçekten bu konuda iyiyseniz İngilizce dersleri olan bir blog hazırlayabilirsiniz. Türkiye'de İngilizce konusunda yeterli içeriğe sahip bir internet sitesi yok diye düşünüyorum. Ya da uzman olduğunuz, bilginizin iyi olduğu bir konu varsa o konu hakkında İngilizce yazılar yazabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Anladım hocam. Peki blog mu açsak yoksa youtube kanalı açıp oradan gelen sorulara videolu cevap mı versek? örneğin ben bu soruyu bilemedim gibi gelen sorulara?
Ek Olarak: Anladım hocam. Peki blog mu açsak yoksa youtube kanalı açıp oradan gelen sorulara videolu cevap mı versek? örneğin ben bu soruyu bilemedim gibi gelen sorulara?
Edit: google'a ingilizce öğre yazdım birsürü site çıktı ve sağlam siteler yani anladım ki yazı yazmakla ingilizce öğretmeye kalksak ziyaretçiyi zor çekeriz.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.