-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar blogger sitemde sevida temasını kullanıyorum. temayı forumzan dan indirmiştim. temanın lisanlı olanını themeforest tan satın alacağım. peki temayı satın aldıktan sonra siteye uygularken diğer lisanssız temadan kalan artıkları ve lisansı kırmak için kullanılan her şeyi nasıl temizleyebilirim (bu konuda fazla bir bilgim de yok acemiyim :) ). Yani siteyi ilk açtığım günkü gibi yapmak istiyorum. hiçbir artık yok. hiçbir eklenti yok. sadece yayınladığım yazılar olacak. sonra da lisanslı temayı uygulayacağım. bunu nasıl yapabilirim yazarsanız sevinirim.
sahin50
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim temayı kendinmi 0dan kodladında lisansı alacam diyorsun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşın demek istediği temayı ben warez indirdim fakat beğendim temayı forestten satın alıp yüklemek istiyorum fakat warez temadaki artık ayarladan hiçbirşey kalsın istemiyorum diyor.
Bildigim kadarıyla wordpress sql temizleyebilirsin dosyalarıda sildinmi tamamdır herhalde
Berke
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeni tema yükleyince eski kodlar gider geriye sadece yerleşim sekmesindeki widgetler kalır.
Ek Olarak: Yeni tema yükleyince eski kodlar gider geriye sadece yerleşim sekmesindeki widgetler kalır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
Arkadaşın dediği gibi temayı komple silince her şey kalkar.Bazı gadget lar kalabilir onları da manuel temizleyebilirsiniz.Daha sonra yeni aldığınız temanın kodlarını yapıştırın.Temanız lisanslı hale gelir ve bir sorun yaşamazsınız...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**