Kardeşim temayı kendinmi 0dan kodladında lisansı alacam diyorsun?
Yok hocam telaffuzda yanlışlık yapmış olabilirim, :-) yani demek istediğim therme forest ta zaten olan bir temayı yasal olarak kullanabilmek için tek siteye uyglamalık alacam
Ek Olarak:
Arkadaşın demek istediği temayı ben warez indirdim fakat beğendim temayı forestten satın alıp yüklemek istiyorum fakat warez temadaki artık ayarladan hiçbirşey kalsın istemiyorum diyor.
Bildigim kadarıyla wordpress sql temizleyebilirsin dosyalarıda sildinmi tamamdır herhalde
Bildigim kadarıyla wordpress sql temizleyebilirsin dosyalarıda sildinmi tamamdır herhalde
Cevabınız için tesekkurler hocam ama sistem blogger zaten arkadaşlar cevap yazmış
Ek Olarak:
Yeni tema yükleyince eski kodlar gider geriye sadece yerleşim sekmesindeki widgetler kalır.
Ek Olarak: Yeni tema yükleyince eski kodlar gider geriye sadece yerleşim sekmesindeki widgetler kalır.
Ek Olarak: Yeni tema yükleyince eski kodlar gider geriye sadece yerleşim sekmesindeki widgetler kalır.
Arkadaşın dediği gibi temayı komple silince her şey kalkar.Bazı gadget lar kalabilir onları da manuel temizleyebilirsiniz.Daha sonra yeni aldığınız temanın kodlarını yapıştırın.Temanız lisanslı hale gelir ve bir sorun yaşamazsınız...
Cevaplarınız için çok teşekkürler